• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Ненаход от silence на суму 779 грн

Вітаю.Оператор ні в чому абсолютно не розібрався.На мої аргументи і пруфи відповіді абсолютно некоректні.Він вирішив,що обман,ок а мене вислухати ні?Прошу перечитати мою жб.Іншого відгуку в такій ситуації від мене очікувати і не можна,толку з скріна?Оператор сам своїм словам противоречить,який надьожний клад я получив?ЧОго я 2 дні їздив зимою в ліс тратив час сили бабки на таксі,і рив 2 дні по 2м точкам кратори?Для того шоб на 2г скаманути чи шо?Всюди по точці ямка і забрав,тільки в вас з 4 точок на 4х я вирив кратори.Першу покупку -900 пз не дали.Другу покупку -600 дали пустий пз,кладів які в тому маркеті рік часу а то і біше висять,яких там тупо немає,ви своїх відгуків в маркеті не читаєте?Переглянути вкладення 87320Переглянути вкладення 87322
Проблема навіть не в тих кладах старих,з якими я змирився і навіть відгук не лишав,а проблема в останньому кладі на який я вчора потратив ласт 900 грн,надіявшись шо шоп помінявся,а отримую те саме,ви не вислуховуєте сторону ніколи,лише даєте свої нікудишні відповіді.В вас процент ненаходів пів року 90-100% висів)))Переглянути вкладення 87323
900 грн хуясе, это 4 грамма ?

Поддерживаю ,сайленс это либо ненаход либо люди соли находят. А опер на морозе. Ямка либо строго по точке либо точка пару см от ямки а ямку под листвой видно на фотке курьера. silence никто вас не наебует ,только сами работники разве что которые клады положили через один или вообще не положили/через время сошкурили. На вопрос насколько клад свежий ответа нету у вас никогда.
Вы тупо делаете из людей идиотов.
факт,але в сайленса буде дуже розумна відповідь на це

Доречі,прошу звернути увагу на місце кладу,свалка з септіками,болото,шприци і тд,найс місцина для того шоб хтось там копався пів дня і загнав собі якусь хуйню))На скрінах не повністю,але видно,+ там збоку зразу стройка і дорога де по кд ходять і їздять,при тому на фотках все засипано листям,а в житті там все перевернуто перерито і точку того клада найти - треба бути супершкуром якимось нахуй))Ті клади як і були там старинними по пів року +,такими і лишились":troll-(112):
Dylan

Приветствую. Тема уходит в нерешенные

Назад
Зверху Знизу