Наші західні стратегічні гандони)

Чувак, тебе нужен навес типа:
"новостной ньюсмейкер телеграма" и свастику рядом где-то))

Ну ты пиздец зомбированный телемарафоном

Вот видишь, он с вами нормально адекватно общался, а ты ему нахамил чуток. Вот и вся суть данного спора. Если чувак более/менее адекватно смотрит на вещи, вы начинаете топить за своё. Это как ты когда-то пиздел, что Херсон уже кацапский и т.д.
Сколько ты рвал на себе тельняшку и что-то там рассказывал читая "свои" новости и донося их сюда, дохуя, правда?
Короче...
Купите шмаль лучше... Иксперды

свастику рядом где-то))
))))

Вот видишь, он с вами нормально адекватно общался, а ты ему нахамил чуток. Вот и вся суть данного спора. Если чувак более/менее адекватно смотрит на вещи, вы начинаете топить за своё.
Я би назвав це товстим тролінгом, але зазвичай ти це серйозно пишеш))

Як раз таки, показник адекватності це коли людина згадує цінність життя звичайної людини. І тут Ошо лідирує.

А Гель щось там серйозно роздумує над політичними процесами, наче йому розвідка в першу чергу докладає.
Про високі оці матерії, хто чого прагне, на політичній арені. Ну да, різноробочому Василю в першу чергу буде відомо()))

Собственно к таким зомби у меня лишь один вопрос - почему они не приближают скорую победу Украины с оружием в руках
І окрім того, хотілось би колись отримати відповідь на питання від тих, хто не бачить альтернативи продовженню війни, але сам на сам на броньці, відстрочці або ще якісь скачухі. Оце питання мене тривожить всю дорогу, але кожен раз я бачу, як люди від нього чомусь петляють. Хоча питання достатньо пряме, не завуальоване.

шо ви тута за тєлємарафон устроїлі ребяткі

І окрім того, хотілось би колись отримати відповідь на питання від тих, хто не бачить альтернативи продовженню війни, але сам на сам на броньці, відстрочці або ще якісь скачухі. Оце питання мене тривожить всю дорогу, але кожен раз я бачу, як люди від нього чомусь петляють. Хоча питання достатньо пряме, не завуальоване.
Доречнніше такі питання ставити людям у військовій формі. Які дійсно заслуговують давати відповідь про подальшу долю України.
Ніж тіим кому це взагалі не потрібно аби лише їх не торкнулося ніяк.

Перші давно б вже розвернулися і скинули Зе якби хотіли.
Але чомусь досі цього не робили і не роблять. Але зроблять якщо їх продати хуйлу як того вимагають пацифісти. Топлячі за можливість втекти з України.

Доречнніше такі питання ставити людям у військовій формі. Які дійсно заслуговують давати відповідь про подальшу долю України.
Ніж тіим кому це взагалі не потрібно аби лише їх не торкнулося ніяк.

Перші давно б вже розвернулися і скинули Зе якби хотіли.
Але чомусь досі цього не робили і не роблять. Але зроблять якщо їх продати хуйлу як того вимагають пацифісти. Топлячі за можливість втекти з України.
Бля
Повідомлення об'єднано автоматично:

Треба в ігнор кидати, це пізда на пісному маслі

Бля
Повідомлення об'єднано автоматично:

Треба в ігнор кидати, це пізда на пісному маслі
Так так.
Можливість втекти щоб більше ніколи не повернутися. Або повернутися як розрулиться якось без них, якщо таке взагалі можливе.
Бо на іншому боці пацифістів нема...

Це типу жалкувати що За не утік сам на початку війни і не дав зробити те саме усім хто цього хотів.
Але які хочуть вирішувати подальшу долю країни лише таким чином.

Ждём информацию по переговорам.

Хахахахаха со второго выпал вообще, нежинка Трамп

Назад
Зверху Знизу