• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

На Хмельниччині у жінки виявили квашену капусту з грибком ніг

трікстер

Посвященный
Повідомлення
1 007
Репутація
2 856
Вподобайки
2 153
Бали
1 394
Національною поліцією Хмельниччини було зафіксовано порушення обігу квашеної капусти на одному з ринків. Як відомо, до поліції звернувся один з постійних відвідувачів ринку Йосип П. і заявив, що одна з продавщиць квашеної капусти не дотримується засобів гігієни при її виробництві.

Я б, можливо, і не помітив цього, якби деякий час не працював у домі для літніх людей, де у багатьох дівчат наявний грибок на ногах. Мені доводилось його нюхати і смакувати, оскільки я заклятий фут-фетишист-геронтофіл і облизав стільки грибків, що можу відрізнити трихофітону від епідермофітону торкнувшись до грибкової ноги лише кінчиком язику. Так, от у пані Жоржини я узяв капусту вперше, до того брав у іншої дівчулі, але вона вже померла від старості. Прийшов додому, наступного ранку перед тим, як йти на роботу, я як зазвичай випив чекушку і вирішив закусити квашеною капустою пані Жоржини. І я не встиг прожувати і вже одразу зрозумів, що в цій капусті є грибок ніг. Не те, щоб мені не було смачно, але я вважаю, що гігієна - понад усе. Тому я випив ще другу чекушку, відпросився з роботи і відніс капусту на аналіз у лабораторію СІНЕВО. З мене здерли 3000 гривень, але аналіз зробили і виявили грибок. Після цього я звернувся в поліцію.

news1.jpgnews2.jpg

Працівники поліції розшукали продавчиню капусти Жоржину Х. і конфіскували товар, включно з тим, що зберігався у неї вдома в сараї. Ось як прокоментувала ситуацію сама Жоржина Х.:
Ну хлопці, я вже стара жінка, в мене артрит, пальці болять, давити руками я ту капусту звісно що не буду, а ще й в таких кількостях як я її виробляю. Звичайно, що знімаю чоботи і шерстяні носки і починаю топтати ту капусту, уявляючи, що то Зеленський. Ніхто з клієнтів ніколи не жалівся, крім цього підіраса збоченого, який бачиш но грибок на язик чує. Може він ще чує кров з мойого гемороя на салі, що я оце закриваю в банки? *пауза* Ой, то я щось таке ляпнула, то я жартую. Сало до геморою прикладати - допомогає звісно, але я те сало не відмиваю потім і не закриваю в банки і точно не продаю. *в цей момент Жоржина нервово захіхікала*

news3.jpg

На разі зловісна продавчиня квашеної капусти і сала знаходиться під слідством, їй заборонили продавати капусту і сало до кінця слідства. Їй інкримінують ст. 42 «Порушення санітарних норм» КУпАП за що їй загрожує штраф у розмірі 17 гривень.

Національною поліцією Хмельниччини було зафіксовано порушення обігу квашеної капусти на одному з ринків. Як відомо, до поліції звернувся один з постійних відвідувачів ринку Йосип П. і заявив, що одна з продавщиць квашеної капусти не дотримується засобів гігієни при її виробництві.

Переглянути вкладення 83318Переглянути вкладення 83319

Працівники поліції розшукали продавчиню капусти Жоржину Х. і конфіскували товар, включно з тим, що зберігався у неї вдома в сараї. Ось як прокоментувала ситуацію сама Жоржина Х.:

Переглянути вкладення 83322

На разі зловісна продавчиня квашеної капусти і сала знаходиться під слідством, їй заборонили продавати капусту і сало до кінця слідства. Їй інкримінують ст. 42 «Порушення санітарних норм» КУпАП за що їй загрожує штраф у розмірі 17 гривень.
Нет слов)))

Треба було вино робити. Навіть дріжджі культивувати не довелось би.

Без ГМО. Organic. Халяль.

Фу блядь

Переглянути вкладення 83318Переглянути вкладення 83319

Переглянути вкладення 83322

Ааааа, мне говорили что бабушки в семечках ноги вымачивают и продают их

Назад
Зверху Знизу