трікстер
Посвященный
Національною поліцією Хмельниччини було зафіксовано порушення обігу квашеної капусти на одному з ринків. Як відомо, до поліції звернувся один з постійних відвідувачів ринку Йосип П. і заявив, що одна з продавщиць квашеної капусти не дотримується засобів гігієни при її виробництві.

Працівники поліції розшукали продавчиню капусти Жоржину Х. і конфіскували товар, включно з тим, що зберігався у неї вдома в сараї. Ось як прокоментувала ситуацію сама Жоржина Х.:

На разі зловісна продавчиня квашеної капусти і сала знаходиться під слідством, їй заборонили продавати капусту і сало до кінця слідства. Їй інкримінують ст. 42 «Порушення санітарних норм» КУпАП за що їй загрожує штраф у розмірі 17 гривень.
Я б, можливо, і не помітив цього, якби деякий час не працював у домі для літніх людей, де у багатьох дівчат наявний грибок на ногах. Мені доводилось його нюхати і смакувати, оскільки я заклятий фут-фетишист-геронтофіл і облизав стільки грибків, що можу відрізнити трихофітону від епідермофітону торкнувшись до грибкової ноги лише кінчиком язику. Так, от у пані Жоржини я узяв капусту вперше, до того брав у іншої дівчулі, але вона вже померла від старості. Прийшов додому, наступного ранку перед тим, як йти на роботу, я як зазвичай випив чекушку і вирішив закусити квашеною капустою пані Жоржини. І я не встиг прожувати і вже одразу зрозумів, що в цій капусті є грибок ніг. Не те, щоб мені не було смачно, але я вважаю, що гігієна - понад усе. Тому я випив ще другу чекушку, відпросився з роботи і відніс капусту на аналіз у лабораторію СІНЕВО. З мене здерли 3000 гривень, але аналіз зробили і виявили грибок. Після цього я звернувся в поліцію.

Працівники поліції розшукали продавчиню капусти Жоржину Х. і конфіскували товар, включно з тим, що зберігався у неї вдома в сараї. Ось як прокоментувала ситуацію сама Жоржина Х.:
Ну хлопці, я вже стара жінка, в мене артрит, пальці болять, давити руками я ту капусту звісно що не буду, а ще й в таких кількостях як я її виробляю. Звичайно, що знімаю чоботи і шерстяні носки і починаю топтати ту капусту, уявляючи, що то Зеленський. Ніхто з клієнтів ніколи не жалівся, крім цього підіраса збоченого, який бачиш но грибок на язик чує. Може він ще чує кров з мойого гемороя на салі, що я оце закриваю в банки? *пауза* Ой, то я щось таке ляпнула, то я жартую. Сало до геморою прикладати - допомогає звісно, але я те сало не відмиваю потім і не закриваю в банки і точно не продаю. *в цей момент Жоржина нервово захіхікала*

На разі зловісна продавчиня квашеної капусти і сала знаходиться під слідством, їй заборонили продавати капусту і сало до кінця слідства. Їй інкримінують ст. 42 «Порушення санітарних норм» КУпАП за що їй загрожує штраф у розмірі 17 гривень.