Вітання) Запишусь на пробу) Гарний тріп-репорт гарантую
Трохи з запізненням, але вставлю свої 5 копійок
Чому я вважаю цей магаз найкращим з тих, якими я користувався:
По перше - логістика. Коли ти купуєш "Деміївська" - то це до 1 км в радіусі від метро. Як правило, не треба пензлювати далі.
По друге - зручність. Ваші бошечки будуть "упаковані" в цікавий гіпсовий камінець, який ззовні не відрізняється від тисяч собі подібних. Просто прийшов на локацію, забрав (95% в дотик) і пішов собі далі. Не треба гребтися в землі) Просто нахилився і підняв) Без палева))
По третє - регулярні поповнення, немає такого, що лежать по три місяці і більше. Швидко розбирають)
Ну і ком'юніті в чаті. Рулетки, щоденні привноти на знижку. Сам Дядя Гриша регулярно онлайн, можна йому в чаті щось особисто написати в разі виникнення конфліктних ситуацій)
Про якість бошок скажу коротко: я як, планокур з 25-літнім стажем і дурним толером Дядькові АК оціню в 8 з 10. Просто тому, що пробував кращі. Але за свою ціну це топ))
Магазин прекрасно працював до початку війни. З 24.02.2022 левова частина команди магазину пішла захищати країну. Оце відбувся, так би мовити, "перезапуск". Гріша той самий, справжній. Я переписувався з ним час від часу впродовж оцих трьох років, що магаз не працював. Так що можу засвідчити, що, як мінімум, аккаунти бота і самого Дядька ті ж самі, що й були до війни.
Всім рекомендую, не пошкодуєте!