Їбать
У меня не покупать!
Сьогодні я вперше зробив канна масло і в мене відчуття нібито мене все життя обманювали - наскільки це краще за молочину. Тему присвячую тортики бо це мій учитель як варити молоко і тепер я реально збираюсь приготувати канна-тортик. Спосіб заряджання масла вибрав на водяній бані. Все пройшло по інструкції, мусолив розчин 3 години з яких першу годину брусок приймав розплавлений вигляд і ще дві години візуально нічого не траплялось. Масу трави не зважував але по об'єму взяв 1:1 листочків які вже перележали 2 зими. Листя було взяте з сортових сортів таке не гріх і курнути.

Проблеми виникли на етапі віджиму бо без напрацьованого процесу я пролив пару крапель на дощечку. Взяв скибку хлібу, вимазав нею крапалі масла, скуштував. Смачно! Бля, як смачно! Та ну нах варити ту молочину для мене тепер молочина це місце утилізації масел з верха водніка та трави яка росте за автовокзалом. Різниця між методами приготування ну надто сильно разюча. Швидко накидатись ТГК можна багатьма способами, а от з кайфом вжити це наш Сєктантський Культурний Фронт!
Сильно здивував факт що вихід канна-масла зі звичайного був трохи більший за 50% на око. Нібито у мене не той випадок коли жмих погано віджатий, хоча я переконався масло вижимається довше і в тканину лізе з неохотою. Ще здивував характерний запах декарбоксильованого стафу, в молочині момент декарбу можна побачити в основному тільки по зміні відтінкової забарвленості суміші з домінуючого зеленого на все більше коричневий. Зелена молочина перти не буде, а жарити несвіжу траву в духовці яка вже по ідеї за довгий час давно мала декарбнутись - тільки дарма агрити сусіда Даніла який живе над мною і вічно хоче банку.
3 години парити 15хв віджимати
раз в годину підливати воду до водяної бані
СМАЧНО!!!
обіцяють до пів року в ідеальних умовах

Проблеми виникли на етапі віджиму бо без напрацьованого процесу я пролив пару крапель на дощечку. Взяв скибку хлібу, вимазав нею крапалі масла, скуштував. Смачно! Бля, як смачно! Та ну нах варити ту молочину для мене тепер молочина це місце утилізації масел з верха водніка та трави яка росте за автовокзалом. Різниця між методами приготування ну надто сильно разюча. Швидко накидатись ТГК можна багатьма способами, а от з кайфом вжити це наш Сєктантський Культурний Фронт!
Сильно здивував факт що вихід канна-масла зі звичайного був трохи більший за 50% на око. Нібито у мене не той випадок коли жмих погано віджатий, хоча я переконався масло вижимається довше і в тканину лізе з неохотою. Ще здивував характерний запах декарбоксильованого стафу, в молочині момент декарбу можна побачити в основному тільки по зміні відтінкової забарвленості суміші з домінуючого зеленого на все більше коричневий. Зелена молочина перти не буде, а жарити несвіжу траву в духовці яка вже по ідеї за довгий час давно мала декарбнутись - тільки дарма агрити сусіда Даніла який живе над мною і вічно хоче банку.
Наостанок порівняльна характеристика
білим шрифтом - молоко, жовтим шрифтом - масло.
Швидкість приготування:
2 години3 години парити 15хв віджимати
Кількість уваги для того щоб приготувалось
дивитись кожних 5 хвилинраз в годину підливати воду до водяної бані
Смакова вартість:
Смачно якщо знати пару секретівСМАЧНО!!!
Час зберігання
два тижня, потім кінцеваобіцяють до пів року в ідеальних умовах