МІНІСТЕРСТВО ВІДПРАВОК

Macaroon

Сектант
Повідомлення
32
Репутація
60
Вподобайки
25
Бали
68
Міністерство

4 травня сплатив замовлення на суму 3300 грн. Відправки не було , оператор писав що скоро відправлять. Сьогодні мені вже відписали ніби то я забрав посилку. Хоча навіть номеру накладної мені ніхто не скидував.

Вкладення

• IMG_2960.jpeg
    IMG_2960.jpeg
    591.8 КБ · Перегляди: 25
  • IMG_3061.jpeg
    IMG_3061.jpeg
    1.4 MБ · Перегляди: 24
  • IMG_3060.png
    IMG_3060.png
    1.5 MБ · Перегляди: 22
  • IMG_2972.jpeg
    IMG_2972.jpeg
    1.2 MБ · Перегляди: 23
  • IMG_2971.jpeg
    IMG_2971.jpeg
    365.8 КБ · Перегляди: 24
  • IMG_2970.jpeg
    IMG_2970.jpeg
    374.8 КБ · Перегляди: 30
  • IMG_2969.jpeg
    IMG_2969.jpeg
    1.5 MБ · Перегляди: 26
  • IMG_2968.jpeg
    IMG_2968.jpeg
    116.2 КБ · Перегляди: 28
Міністерство 4 травня сплатив замовлення на суму 3300 грн. Відправки не було , оператор писав що скоро відправлять. Сьогодні мені вже відписали ніби то я забрав посилку. Хоча навіть номеру накладної мені ніхто не скидував.
Мені сюди скинути ще скріни добавивши підтвердження де буде вказаний твій поштомат,населенний пунтк та переадресацію яку ти робив?оператор тобі в лс всі докази скинув,будеш далі вносити клевету на наш магазин я звернусь до адміністрації форуму щоб ти отримав статус певний

Мені сюди скинути ще скріни добавивши підтвердження де буде вказаний твій поштомат,населенний пунтк та переадресацію яку ти робив?оператор тобі в лс всі докази скинув,будеш далі вносити клевету на наш магазин я звернусь до адміністрації форуму щоб ти отримав статус певний
Зараз оператор надіслав скріни, але мені накладну не скидали і я цю посилку не отримував. Вона навіть не заявлялась у додатку

Зараз оператор надіслав скріни, але мені накладну не скидали і я цю посилку не отримував. Вона навіть не заявлялась у додатку
Ну звісно,хтось з таким самим поштоматом,населеним пунктом та номером тф забрав посилку
Повідомлення об'єднано автоматично:

Є всі докази що посилку забрала саме та людина яка замовляла

Так а номер телефону там ваш вказано? Може ви з номером проїбалися, на дані похер, головне щоб номер вірний був.

Ну звісно,хтось з таким самим поштоматом,населеним пунктом та номером тф забрав посилку

на скрінах вона катається з 8 числа і отримали її 21. В той самий час мені ніхто не міг дати номера ттн посилки і оператор писав що вона не відправлена. А ви не відповідали в темі до сьогоднішнього дня.
У будь якому випадку питання знято, тепер мені хоч відомо щось.

Так а номер телефону там ваш вказано? Може ви з номером проїбалися, на дані похер, головне щоб номер вірний був.
Я не знаю, оператор написав що так, мій номер вказано.
Але дійсно на скрінах поштомат який вказував.

на скрінах вона катається з 8 числа і отримали її 21. В той самий час мені ніхто не міг дати номера ттн посилки і оператор писав що вона не відправлена. А ви не відповідали в темі до сьогоднішнього дня.

Конь?

Похрін що поштомат твій вказано, оператор надав докази що там твій номер телефону вказаний ?

Відправники часто плутають номера телефонів клієнта. Спакував твою посилку, вказав дані отримувача але номер вказав іншого клієнта.

Той клієнт-виблядок переадресував на свої дані і отримав твою посилку без жодних проблем.

Хай нададуть тобі докази що там твій номер, якщо дійсно він, то ніхто за тебе не міг отримати)

пздц шо ви мутіте

Интересный поворот событий 🤔

Посылку не ты должен был забирать, а товарищ ?
Та ні, я повинен був забрати посилку, але вона в додатку не зʼявлялась і номер ттн мені не писав ніхто. Лише вчора оператор написав що я забрав посилку, хоча в мене доступу не було до неї.

Я чекав майже 18 діб, весь час оператор в телеграм відписував вибачення за запізнення та не міг надати номер накладної, писав що посилку скоро відправлять. Також сапорт магазину весь цей час не відповідав в темі на цьому форумі.

Вкладення

• IMG_3062.jpeg
    IMG_3062.jpeg
    1.4 MБ · Перегляди: 16
Останнє редагування:
Бля, ставлю 100 гривень що магазин не вказав номер клієнта 😀

Я просто дуже дуже часто працюю з відправками, тут ситуація зрозуміла мені на 99%

Бля, ставлю 100 гривень що магазин не вказав номер клієнта 😀

Я просто дуже дуже часто працюю з відправками, тут ситуація зрозуміла мені на 99%
Тільки все вказує на те що забрав саме клієнт,номер поштомату,місто,хто ще б переадресовував би з відділення на почтомат той що вказав клієнт?

Тільки все вказує на те що забрав саме клієнт,номер поштомату,місто,хто ще б переадресовував би з відділення на почтомат той що вказав клієнт?
Все вказує на те, що магазин не вказав мій номер при відправці.

Посилку отримали у відділенні, а не в поштоматі. І я не міг її забрати тому що у додатку посилки не було і номер накладної ваш магазин мені не надав. Все видно на скрінах.

Чому ви не давали мені номер накладної і не відповідали в темі на мої повідомлення??
Замовлення я не отримав.

Вкладення

• IMG_3064.jpeg
    IMG_3064.jpeg
    75.6 КБ · Перегляди: 7
  • IMG_3065.jpeg
    IMG_3065.jpeg
    54.3 КБ · Перегляди: 7
Всех приветствую.
Прошу разобраться с ситуацией, 10- день после оплаты, отправки до сих пор нету, оператор кормит постоянными переносами дня отправки.

Якраз таки ви лажанули, майте совість розібратися як нормальний продавець а не видумувати. Похрін що посилка їхала до отримувача, якщо номер не вірно був вказаний. Головне у відправці це номер телефону клієнта і ніщо інше. Ви його не правильно вказали, тому і поїхала посилка іншому клієнту (знайдіть номер серед списку клієнтів, можливо це інший клієнт, який собі привласнив посилку). Бачу що їхало якраз у місця де посилки отримують військові, отже вже пригодиться товар.

Це ситуація у якій можна розібратися за 10 хвилин, а ви тут позоритеся.

І ще раз кажу, я знаю про що говорю. Я такі ситуації розрулюю за декілька хвилин , бо вони не рідкість.

Назад
Зверху Знизу