Міністерство відправок не відправили замовлення на суму 2915грн.

gregorius

У меня не покупать!
Повідомлення
4
Вподобайки
2
Репутація
20
Бали
3
Вітаю.
Відповідач Міністерство
Сума замовлення - 2915 грн

До останнього не хотів відкривати арбітраж, але після присвоєння шопу статусу "мутний" від Адміністрації іншого виходу не бачу.
Замовлення на 10г шш та 1г амф було зроблено 10.05.2025 та оплачено. Далі історія як у інших користувачів - "завтра буде".
Остання переписка з оператором була 28.06.2025
Розумію, що кількість повідомлень у мене не достатня для арбітражу, але зареєструвався на форумі виключно через цю ситуацію.
Негативних емоцій до шопу не маю, можливо, щось дійсно відбулось, про що я не здогадуюсь.

Вкладення

• 1.png
    1.png
    539.3 КБ · Перегляди: 8
  • 2.png
    2.png
    706.4 КБ · Перегляди: 8
  • 3.png
    3.png
    883.3 КБ · Перегляди: 7
  • 4.png
    4.png
    548.8 КБ · Перегляди: 7
  • 5.png
    5.png
    527.2 КБ · Перегляди: 5
  • 6.png
    6.png
    480.6 КБ · Перегляди: 4
  • 7.png
    7.png
    519 КБ · Перегляди: 4
  • 8.png
    8.png
    644.4 КБ · Перегляди: 3
  • 9.png
    9.png
    855.5 КБ · Перегляди: 4
  • 10.png
    10.png
    454.2 КБ · Перегляди: 5
  • 11.png
    11.png
    488.5 КБ · Перегляди: 8
Весьма неприятная ситуация.

А если серьёзно, не тяните и не томите, видно же, что шоп начал "мутить" воду.
Пишите арбитраж, и если не решают, пусть вешают "плашку мочи" на них, и сьебастьян отсюда.

Весьма неприятная ситуация.

А если серьёзно, не тяните и не томите, видно же, что шоп начал "мутить" воду.
Пишите арбитраж, и если не решают, пусть вешают "плашку мочи" на них, и сьебастьян отсюда.
В ротердам через попенгаген

Лєнєндарний шоп, мало того шо пройшов перевірку без фоток з актуальною датою, які так і не були завантажені в гілку. Так ще й кинув) кто би мог подумать!? Буде камбек?!

Вітаю.
Відповідач Міністерство
Сума замовлення - 2915 грн

До останнього не хотів відкривати арбітраж, але після присвоєння шопу статусу "мутний" від Адміністрації іншого виходу не бачу.
Замовлення на 10г шш та 1г амф було зроблено 10.05.2025 та оплачено. Далі історія як у інших користувачів - "завтра буде".
Остання переписка з оператором була 28.06.2025
Розумію, що кількість повідомлень у мене не достатня для арбітражу, але зареєструвався на форумі виключно через цю ситуацію.
Негативних емоцій до шопу не маю, можливо, щось дійсно відбулось, про що я не здогадуюсь.
Вітаю позивач! Очікуй 1 серпня - дату коли я компенсую кидки з депозиту продавця. Тема переноситься у розділ компенсацій. Скарга на 70 $ була прийнята.

Вітаю позивач! Очікуй 1 серпня - дату коли я компенсую кидки з депозиту продавця. Тема переноситься у розділ компенсацій. Скарга на 70 $ була прийнята.
++, дякую за оперативну реакцію🤝

Назад
Зверху Знизу