Аврил лавин ты
та!!! була наша українська Аврілка, могла газанути, але продюсер-підріла її треки в кадєти вписав, а це смерть для того іміджу, який створювався їй. Після того все пішло по пісьці в неї((Аврил лавин ты
Игорь Кондратюк не он лита!!! була наша українська Аврілка, могла газанути, але продюсер-підріла її треки в кадєти вписав, а це смерть для того іміджу, який створювався їй. Після того все пішло по пісьці в неї((
жива, в америці живе шось там собі поживаєона ещё жива
нє, якісь інший чєл, я вже забув хто там) Вона чомусь в Америку ще переїхала, там вишла заміж і то все шо я знаю)) І так забагатоИгорь Кондратюк не он ли![]()
Вот Ани Лорак продюсер насиловал с 14 лет! )жива, в америці живе шось там собі поживає
нє, якісь інший чєл, я вже забув хто там) Вона чомусь в Америку ще переїхала, там вишла заміж і то все шо я знаю)) І так забагато![]()
вот чьо вона їбанулась бідолашна)Вот Ани Лорак продюсер насиловал с 14 лет! )
о них слышала) А ещё вспомини группу Тату)вот чьо вона їбанулась бідолашна)
З ранетками тоже там потім виявилось шо продюсер лольок по кайфу собі набрав і хотів шоб вони співали про секс і рокнролл і ще щось хотів кунєха
Вот тут є про це, якщо цікаво)
Продюсери-хуюсери)) Їбав їх рот, як і рот ЦРУ)
Так, з Тату теж була така тєма. У випадку з Тату відкрита сексуалізація Юльки і Лєнкі навіть була їхньою фішкою. Взяти хоча б я сашла с ума.о них слышала) А ещё вспомини группу Тату)
Корейские и японские группы, девчушки все школьницы или косят под них вот тож)Так, з Тату теж була така тєма. У випадку з Тату відкрита сексуалізація Юльки і Лєнкі навіть була їхньою фішкою. Взяти хоча б я сашла с ума.
Я знаю тільки Бебіметал))Корейские и японские группы, девчушки все школьницы или косят под них вот тож)
Я знаю тільки Бебіметал))І то вони вже не школьніци))
В Японії є лолікон, цим все сказано. Там своя атмосфера)
Дякую! Я чекав знак, що пора йти спати і ось він))
найшов відосік випадково, інформативний по сабжу))Игорь Кондратюк не он ли
Ух) она здесь мне напомнила Тейлор Момсен)найшов відосік випадково, інформативний по сабжу))
А реально же ж! Тейлор Момсен з аліекспресса)Ух) она здесь мне напомнила Тейлор Момсен)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.