• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Мика Ньютон - Аномалия

Гуд трек

та!!! була наша українська Аврілка, могла газанути, але продюсер-підріла її треки в кадєти вписав, а це смерть для того іміджу, який створювався їй. Після того все пішло по пісьці в неї((

• Wow
Реакції: GIRL
та!!! була наша українська Аврілка, могла газанути, але продюсер-підріла її треки в кадєти вписав, а це смерть для того іміджу, який створювався їй. Після того все пішло по пісьці в неї((
Игорь Кондратюк не он ли 😶

жива, в америці живе шось там собі поживає
Игорь Кондратюк не он ли 😶
нє, якісь інший чєл, я вже забув хто там) Вона чомусь в Америку ще переїхала, там вишла заміж і то все шо я знаю)) І так забагато😆

• Вподобайка
жива, в америці живе шось там собі поживає

нє, якісь інший чєл, я вже забув хто там) Вона чомусь в Америку ще переїхала, там вишла заміж і то все шо я знаю)) І так забагато😆
Вот Ани Лорак продюсер насиловал с 14 лет! )

Вот Ани Лорак продюсер насиловал с 14 лет! )
вот чьо вона їбанулась бідолашна)

З ранетками тоже там потім виявилось шо продюсер лольок по кайфу собі набрав і хотів шоб вони співали про секс і рокнролл і ще щось хотів кунєха😏
Вот тут є про це, якщо цікаво)

Продюсери-хуюсери)) Їбав їх рот, як і рот ЦРУ)

• Вподобайка
вот чьо вона їбанулась бідолашна)

З ранетками тоже там потім виявилось шо продюсер лольок по кайфу собі набрав і хотів шоб вони співали про секс і рокнролл і ще щось хотів кунєха😏
Вот тут є про це, якщо цікаво)

Продюсери-хуюсери)) Їбав їх рот, як і рот ЦРУ)
о них слышала) А ещё вспомини группу Тату)

о них слышала) А ещё вспомини группу Тату)
Так, з Тату теж була така тєма. У випадку з Тату відкрита сексуалізація Юльки і Лєнкі навіть була їхньою фішкою. Взяти хоча б я сашла с ума.

• Вподобайка
Так, з Тату теж була така тєма. У випадку з Тату відкрита сексуалізація Юльки і Лєнкі навіть була їхньою фішкою. Взяти хоча б я сашла с ума.
Корейские и японские группы, девчушки все школьницы или косят под них вот тож)

Корейские и японские группы, девчушки все школьницы или косят под них вот тож)
Я знаю тільки Бебіметал))🤘 І то вони вже не школьніци))

В Японії є лолікон, цим все сказано. Там своя атмосфера)

• Вподобайка
  • Love
Назад
Зверху Знизу