• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ

МІЙ ХЛОПЕЦЬ СТАВ ФАШИСТОМ....

МОКРИЙ ГУЦУЛ

Посвященный
Повідомлення
1 544
Репутація
2 894
Вподобайки
2 875
Бали
1 460
Останнє редагування:
хуя се, гуцул !
Привет, как вы там с щиткой проживають ?)
Вітаю друже))) я - нормально поживаю як для звичайного солдата,випросив хоч і з трудом ще одне відрядження для себе))))десь під кінець місяця орієнтовно поїдем нарешті дороблювати недороблені справи)))
А за Щітку як ти її називаєш я скажу чесно не в курсі,ми давно вже не живемо разом як подружжя, і не спілкуємось слава Богам.
Скажу як є,вже навіть і не цікаво де вона з ким ,і чим займається.. не треба чоловік військовий ,хай не військового шукає.крапка.
І одруженим себе давно не вважаю,зняв із себе це клеймо,шлюб лиш формальність.
Повідомлення об'єднано автоматично:

Віриш так похуй,аж соромно)

Вітаю друже))) я - нормально поживаю як для звичайного солдата,випросив хоч і з трудом ще одне відрядження для себе))))десь під кінець місяця орієнтовно поїдем нарешті дороблювати недороблені справи)))
А за Щітку як ти її називаєш я скажу чесно не в курсі,ми давно вже не живемо разом як подружжя, і не спілкуємось слава Богам.
Скажу як є,вже навіть і не цікаво де вона з ким ,і чим займається.. не треба чоловік військовий ,хай не військового шукає.крапка.
І одруженим себе давно не вважаю,зняв із себе це клеймо,шлюб лиш формальність.

Віриш так похуй,аж соромно)
Рад что здоровый и в здаровом уме, береги себя там )

Ещё найдешь ту самую свою бро, всё будет хорошо)

Привет бро,как ты там, как война?

Рад что здоровый и в здаровом уме, береги себя там )

Ещё найдешь ту самую свою бро, всё будет хорошо)
Привіт))ну на рахунок здорового глузду ти дещо перебільшуєш))))моя кукуха улетіла в невідомому напрямку,після першого ж вибуху,чия вибухова хвиля збиває з ніг)))
А шукати буду хіба що азвитягу, та слушної нагоди для чергової мінусовки)))))
Знищувати насправді веселіше ніж здається

Привет бро,как ты там, как война?
Для мого відділення поки на паузі,до 20 чисел))поїхали на третій день виявили якісь трабли з документація ми і прямо з позицій назад нґу частину,молячи бога щоб щодне всп чи патруль на блокпосту не захотів перевірити авто))(

Ахах кожен день правішає ахах

На войне пропетливаете что нибудь, чем нибудь упароться можно там? Или синька одна галимая?

Ти вже підлікувався ? Не переводять в тил тепер, після поранення ?

На войне пропетливаете что нибудь, чем нибудь упароться можно там? Или синька одна галимая?
Можно все найти при желании я после позиций соль люблю ,ею же и упарываюмь

А щось є знеболююче в аптечці солдата ?
Так,бинт та прозорі пілюлі

Шо опять))
Тут у тип топа мет хороший,и пробы есть ещё вроде.
А почему б и нет? Причина ради которой это произошло,сама

Назад
Зверху Знизу