МОКРИЙ ГУЦУЛ
Посвященный
Останнє редагування:
хуя се, гуцул !Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Вітаю друже))) я - нормально поживаю як для звичайного солдата,випросив хоч і з трудом ще одне відрядження для себе))))десь під кінець місяця орієнтовно поїдем нарешті дороблювати недороблені справи)))хуя се, гуцул !
Привет, как вы там с щиткой проживають ?)
Віриш так похуй,аж соромно)Ааааааасуждаем
Рад что здоровый и в здаровом уме, береги себя там )Вітаю друже))) я - нормально поживаю як для звичайного солдата,випросив хоч і з трудом ще одне відрядження для себе))))десь під кінець місяця орієнтовно поїдем нарешті дороблювати недороблені справи)))
А за Щітку як ти її називаєш я скажу чесно не в курсі,ми давно вже не живемо разом як подружжя, і не спілкуємось слава Богам.
Скажу як є,вже навіть і не цікаво де вона з ким ,і чим займається.. не треба чоловік військовий ,хай не військового шукає.крапка.
І одруженим себе давно не вважаю,зняв із себе це клеймо,шлюб лиш формальність.
Повідомлення об'єднано автоматично:
Віриш так похуй,аж соромно)
Привіт))ну на рахунок здорового глузду ти дещо перебільшуєш))))моя кукуха улетіла в невідомому напрямку,після першого ж вибуху,чия вибухова хвиля збиває з ніг)))Рад что здоровый и в здаровом уме, береги себя там )
Ещё найдешь ту самую свою бро, всё будет хорошо)
Для мого відділення поки на паузі,до 20 чисел))поїхали на третій день виявили якісь трабли з документація ми і прямо з позицій назад нґу частину,молячи бога щоб щодне всп чи патруль на блокпосту не захотів перевірити авто))(Привет бро,как ты там, как война?
Прикольно
Можно все найти при желании я после позиций соль люблю ,ею же и упарываюмьНа войне пропетливаете что нибудь, чем нибудь упароться можно там? Или синька одна галимая?
А щось є знеболююче в аптечці солдата ?Можно все найти при желании я после позиций соль люблю ,ею же и упарываюмь
Шо опять))Можно все найти при желании я после позиций соль люблю ,ею же и упарываюмь
Так,бинт та прозорі пілюліА щось є знеболююче в аптечці солдата ?
А почему б и нет? Причина ради которой это произошло,самаШо опять))
Тут у тип топа мет хороший,и пробы есть ещё вроде.
Что за причина?Так,бинт та прозорі пілюлі
А почему б и нет? Причина ради которой это произошло,сама
А що за пілюлі ?Так,бинт та прозорі пілюлі
А почему б и нет? Причина ради которой это произошло,сама
Проїхали,не хочу голова засирати брудними спогадвмиЧто за причина?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.