Ми знесли комуністичні пам'ятники ЧТОБЫ ЧТО?

Джанґо

Посвященный
Повідомлення
1 219
Репутація
3 288
Вподобайки
3 331
Бали
1 370
W0A7WEwt_t.jpg

YrUmqpx2_t.jpg

Отлично впишеться в интерьер уборной комнаты только придется менять унитаз если бюст туда не поместится.

Отлично впишеться в интерьер уборной комнаты только придется менять унитаз если бюст туда не поместится.
Пісюар в формі большой зегалави в рот якої можна попісять користувався би не мешною популярністю гадаю

Шоб не бачити комуністичної хуйні - це вже достатня причина

Шоб не бачити комуністичної хуйні - це вже достатня причина
Я не толерую совок, так само як і не маю причин його поважати.

Але тут видно, що культ особистості змінюється на що? Так, звичайно, на КУЛЬТ ОСОБИСТОСТІ.

:troll-(73):

Я не толерую совок, так само як і не маю причин його поважати.

Але тут видно, що культ особистості змінюється на що? Так, звичайно, на КУЛЬТ ОСОБИСТОСТІ.

:troll-(73):
пара долбойобів вирішили продавати бюсти на пром.юа - це не культ особистості))) в кучми, яника і ко були такі ж самі

пара долбойобів вирішили продавати бюсти на пром.юа - це не культ особистості))) в кучми, яника і ко були такі ж самі
Хуєю. Я до того, як ти це підмітив, думав що це галичани дуріютт. Але ж блять Яник і кучмєр це ні в тин ні в ворота

а норм ты сравнил бюстик размером 22см и стоявший ранее памятник ленину, в самом центре моего города, высотой метров 5.
прям одно и то-же. логика.
ленин тот нах не впился в общественном месте

потом изложил мега шутку про трату 1к зе на покупку статуэтки
хотя эту 1к нельзя будет потратить на этот товар аж никак

вбросы уровня руснявых пропагандонов валенко-головых

зачем снесли?

вот тут закон, там написано.
и принят он в 2015ом, до зе и до залужного

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

а норм ты сравнил бюстик размером 22см и стоявший ранее памятник ленину, в самом центре моего города, высотой метров 5.
прям одно и то-же. логика.
ленин тот нах не впился в общественном месте

потом изложил мега шутку про трату 1к зе на покупку статуэтки
хотя эту 1к нельзя будет потратить на этот товар аж никак

вбросы уровня руснявых пропагандонов валенко-головых

зачем снесли?

вот тут закон, там написано.
и принят он в 2015ом, до зе и до залужного

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Блядь, ну ти тормозок, звичайно.

Всі зрозуміли паралелі з тим що було, і тим що є.

Для мене пам'ятники леніна, бюсти головних героїв цієї новини і футболки з путіним - одного поля ягоди. Це культ особистості, що не є атрибутом нетоталітарного суспільства. А тим більше, коли політичний лідер є гнобителем народу. Бо це вже раболєпіє. Нехай наразі масштаби неможна співставити, але все велике починається з малого.

Назад
Зверху Знизу