Метамфетамин. Д-мет

Maesttro

Сектант
Повідомлення
105
Репутація
145
Вподобайки
124
Бали
138
Хочу розказати свою історію.
Короч почалось з того що я на секті після оновлення довго не сидів...
І ту якось пішло поїхало, зайшов знову
І так як я в більшості по психоделікам, хочу розказати свою одну з історій
Короч зарегався на нашу всім олюблену СЕКТУ
Короч блудив блудив намутився в психомана, взяв каплі, марки туди сюди - пропав, ну менше з тим, там претензій абсолютно до психомана нема, опше ...... Я просто залетів історію написати, Короч ВЕЛИКДЕНЬ- ПАСХА , пару днів перед тим у у Міністерстві відправок пише адмін що (РОЗІГРАШ) За самий кращий вірш Про (МІНІСТЕРСТВО ВІДПРАВОК) дає 1г мету чи д-мету) чесно вибачайте якщо помилився ну в подальшому зрозумієте чого. І тут я написав вірш по приколу і закинув. І тут я захожу пишуть ти виграв... І адмін давай дані. Короч шоб не довго розписувати прислали якусь хуйню зразу, по вигляду і запаху лимонна кислота,з кентом нюхали ефекту 0000, я кинув фото адміну то всьо, адмін сказав стара партія, і буквально на другий день відправив інше, то уже було то шо надо, короч я забрав , на перед спитав про дозировку адмінв Міністерства відправок) скільки юзати? (Він відповів -30мг-)а то в житті приходилою юзати всьо крім a-pvp і шось таке ну типу я противник цього, ну короч пздц 19 число, забираю посилку, приїжджає знайомий, Тай голос підказує дай тіпу, Тай я йому кажу
-бро є тєма пздц пиздата але я не пробував, ну мені по фану дали, але дорога
- ну і він каже та давай спробуємо
- ну я тіпу кремлю дорошку десь на око 30мг ну мінік
А він тож таке не юзав
І він тільки йобнув
І каже( бля то точно не фєн, каже то шось сильне
Але все ок, без перегрьобу,
ВСЕ Ж ТАКИ ВІН ВЛАМАВ МЕНЕ НА ТОЙ МІНІК, (І ПІШЛО ПОЇХАЛО) Я ДААВ З НИМ МІНІК, ЧЕРЕЗ 2 ЧАСІКА ДУМАЮ ДАМ ШЕ ОДИН БІЛЬШИЙ І МАВ ШИШКИ, ДУМАЮ НАКУРЮСЬ І ЗАСНУ, ТО ТАК ПОПАЯЛО ШО ВІД 19 ЧИСЛА НЮХАВ ДО 23 БО ШЕ АМФ МАВ, ТО З ПЕРЕДОЗОМ ЗАБРАЛИ😅...
Так що вибачайте що тріп репорт не відписав
Повідомлення об'єднано автоматично:

Ізвіняйте що може не там написав, і ізвіняйте за можливі помилки

Відійшов він нарк на початку травня, але написати тільки тепер рішився

Обіцяю більше нічо не юзати жорсткого крім мдма і психоделіків, Ну воно повинно було статись, завжди спіди тупі паяли

Хочу розказати свою історію.
Короч почалось з того що я на секті після оновлення довго не сидів...
І ту якось пішло поїхало, зайшов знову
І так як я в більшості по психоделікам, хочу розказати свою одну з історій
Короч зарегався на нашу всім олюблену СЕКТУ
Короч блудив блудив намутився в психомана, взяв каплі, марки туди сюди - пропав, ну менше з тим, там претензій абсолютно до психомана нема, опше ...... Я просто залетів історію написати, Короч ВЕЛИКДЕНЬ- ПАСХА , пару днів перед тим у у Міністерстві відправок пише адмін що (РОЗІГРАШ) За самий кращий вірш Про (МІНІСТЕРСТВО ВІДПРАВОК) дає 1г мету чи д-мету) чесно вибачайте якщо помилився ну в подальшому зрозумієте чого. І тут я написав вірш по приколу і закинув. І тут я захожу пишуть ти виграв... І адмін давай дані. Короч шоб не довго розписувати прислали якусь хуйню зразу, по вигляду і запаху лимонна кислота,з кентом нюхали ефекту 0000, я кинув фото адміну то всьо, адмін сказав стара партія, і буквально на другий день відправив інше, то уже було то шо надо, короч я забрав , на перед спитав про дозировку адмінв Міністерства відправок) скільки юзати? (Він відповів -30мг-)а то в житті приходилою юзати всьо крім a-pvp і шось таке ну типу я противник цього, ну короч пздц 19 число, забираю посилку, приїжджає знайомий, Тай голос підказує дай тіпу, Тай я йому кажу
-бро є тєма пздц пиздата але я не пробував, ну мені по фану дали, але дорога
- ну і він каже та давай спробуємо
- ну я тіпу кремлю дорошку десь на око 30мг ну мінік
А він тож таке не юзав
І він тільки йобнув
І каже( бля то точно не фєн, каже то шось сильне
Але все ок, без перегрьобу,
ВСЕ Ж ТАКИ ВІН ВЛАМАВ МЕНЕ НА ТОЙ МІНІК, (І ПІШЛО ПОЇХАЛО) Я ДААВ З НИМ МІНІК, ЧЕРЕЗ 2 ЧАСІКА ДУМАЮ ДАМ ШЕ ОДИН БІЛЬШИЙ І МАВ ШИШКИ, ДУМАЮ НАКУРЮСЬ І ЗАСНУ, ТО ТАК ПОПАЯЛО ШО ВІД 19 ЧИСЛА НЮХАВ ДО 23 БО ШЕ АМФ МАВ, ТО З ПЕРЕДОЗОМ ЗАБРАЛИ😅...
Так що вибачайте що тріп репорт не відписав

Ізвіняйте що може не там написав, і ізвіняйте за можливі помилки
Розтлумач слово мінік.

сложний тріпчік

це краще тріпрепорта

Назад
Зверху Знизу