Steve Jobs
Сектант
Сьогодні я мав останній вихід на позиції.
З ранку все як завжди: Випили кави,зібрали БК та поїхали на завдання.
Гнали шалено,вздовж розбитими селами .Виїхали до наших окопів.
Поговорив з мамою. Сказав щоб не переживала,якщо пару днів не буду виходити на зв'язок. Навчалась пекельна атака. Вистріл. Гул у вухах. Темрява. Чую мамину молитву. Бачу як мене тягнуть на собі мої побратими. Ранені. Кров по всюди. Бачу квіти. Море квітів....вздовж дороги стоять мої родичі,знайомі, однокласники,сусіди. Боляче дивитись на маму. Я її не впізнаю...
Я чую її крик,бачу сльози. Знаєте мені не боляче. Я зробив все що міг. Я стояв за Вас. За тих хто сьогодні прийшов і приніс море квітів...
Мені майже не боляче ...боляче тільки від того,що Ви могли дати мені шанс в останнє побачити маму,але не дали. Ви мене не чули коли потрібна була термінова допомога. Мені не писали друзі і не питали ,що потрібно щоб мене врятувати,а зараз принесли квіти ...Вони мені вже не потрібні. Мені вже нічого не потрібно...
Мені потрібна була просто вчасна допомога....
Тепер я буду ангелом охоронцем своїм побратимам. Я буду щодня сидіти поруч з своєю мамою ,яка приходить щодня до мене ...
Через місяць- два ви мене і не згадаєте,того хто віддав своє життя за Вас ...
Шкода тільки маму,не встиг лишити пісьля себе хоч сина....
Я хочу хоч трішки Вам розказати що насправді відбувається. Люди рятуймо РАЗОМ живих. Вони без нас не виживуть ...
Покровськ стирають з лиця землі.
Там наші чоловіки, батьки,сини.
Терміново потрібен позашляховик для поранених та загиблих .
Ціль збору 220 тисячь.
#ЯровенкоОлена
4441 1111 2534 0632
Монобанк
4149499260582208
ПриватБанк
PayPal
@Yarovenko34
Blik
577186730
Переводи приймаються на Ria, WesternUnion,MoneyGram,PrivatMoney на Olena Yarovenko
З ранку все як завжди: Випили кави,зібрали БК та поїхали на завдання.
Гнали шалено,вздовж розбитими селами .Виїхали до наших окопів.
Поговорив з мамою. Сказав щоб не переживала,якщо пару днів не буду виходити на зв'язок. Навчалась пекельна атака. Вистріл. Гул у вухах. Темрява. Чую мамину молитву. Бачу як мене тягнуть на собі мої побратими. Ранені. Кров по всюди. Бачу квіти. Море квітів....вздовж дороги стоять мої родичі,знайомі, однокласники,сусіди. Боляче дивитись на маму. Я її не впізнаю...
Я чую її крик,бачу сльози. Знаєте мені не боляче. Я зробив все що міг. Я стояв за Вас. За тих хто сьогодні прийшов і приніс море квітів...
Мені майже не боляче ...боляче тільки від того,що Ви могли дати мені шанс в останнє побачити маму,але не дали. Ви мене не чули коли потрібна була термінова допомога. Мені не писали друзі і не питали ,що потрібно щоб мене врятувати,а зараз принесли квіти ...Вони мені вже не потрібні. Мені вже нічого не потрібно...
Мені потрібна була просто вчасна допомога....
Тепер я буду ангелом охоронцем своїм побратимам. Я буду щодня сидіти поруч з своєю мамою ,яка приходить щодня до мене ...
Через місяць- два ви мене і не згадаєте,того хто віддав своє життя за Вас ...
Шкода тільки маму,не встиг лишити пісьля себе хоч сина....
Я хочу хоч трішки Вам розказати що насправді відбувається. Люди рятуймо РАЗОМ живих. Вони без нас не виживуть ...
Покровськ стирають з лиця землі.
Там наші чоловіки, батьки,сини.
Терміново потрібен позашляховик для поранених та загиблих .
Ціль збору 220 тисячь.
Будь ласка,
Увійти
або
#ЯровенкоОлена
4441 1111 2534 0632
Монобанк
Будь ласка,
Увійти
або
Посилання на монобанку 4149499260582208
ПриватБанк
Будь ласка,
Увійти
або
Посилання на приват конвертPayPal
@Yarovenko34
Blik
577186730
Переводи приймаються на Ria, WesternUnion,MoneyGram,PrivatMoney на Olena Yarovenko