Вітаю!
Перш за все хочу перепросити у PRYTON і PNsupport за аж настільки довгу затримку з публікацією тріпу на отриману пробу.
В чому ж причина?
Та все банально просто - злегка підгорів, а коли прийшов в себе - захотілось трохи випасти з онлайну.
Продавець: PRYTON
Помічник: PNsupport
Гілка шопу: https://labrc.name/forums/www-pryto...hie-kristally-alfa-mef-akcija-2-2-ruletka.12/
Тестер: 33/93/178.
Речовина: Мефедрон.
Вага проби: 5 грам.
Дозування: 220 мг.
Кростолер: За 24 години до тесту +-0,5 незрозумілого мефедрону від Baza RC + по кілька всього годин сну протягом останніх двох діб до тесту.
Опис: Прозора кристалізована речовина, 50% якої у вигляді дрібних кристалів і виходить, що приблизно стільки ж у вигляді трьох кристалізованих каменів зліплених з цих самих дрібних кристалів. Запах легкий, характерний для мяу, не нав'язливий. Вага проби відповідала заявленій продавцем вазі. Загалом зовнішній вигляд я б оцінив у 9/10.
Фото:
Тріп
Чесно кажучи мені і самому в лінь та і навряд комусь було б аж прямо таки цікавим читати довжелезну історію про мій об'єбос на всю вагу проби довжиною в 4+ дні, щоправда в два рила.
Тож, за класикою, репорт вирішив описати на прикладі занюху однієї смужки і відповідно опису її потенціалу.
Тому, відмірявши потрібну мені вагу на вагах і педантично перебивши кристали в порошкоподібну субстанцію роблю занюх. Заходить маса в ніс тяжко, печінння нереальне, доводиться робити додатковий міні заняшок аби увесь вміст з поверхні дзеркала опинився в носоглотці.
00:01 Перші думки, щось типу що ж так сильно пече?! Ого! Як це би його пошвидше пропихнути вміст поглибше в себе?!
00:02 З очей починають текти сльози, але нереальне печіння в носі, тим часом, помітно йде на спад, запиваю залишки гірких ліфтів солодким чаєм.
00:03 Вже? Запитую сам себе! Спочатку відчутно в кінцівках, а потім і по всьому тілу - почало накривати хвилею приємного тепла.
00:05 Будь-які натяки на втому, яка мене турбувала до цього зникли геть, загальний стан і самопочуття помітно покращилися. З'явились перші прояви легкої, що називається кайфової ейфорії.
00:05-00:20 Ейфорія продовжила зростати - помірною, рівною хвилею. Що викликало у мене неабияке здивування, адже маючи легкий толер, неочікував, що даний тестовий зразок проявить себе аж так. Захотілось ввімкнути музичку і чомусь саме щось зі старенького диско-поп-сінтпопу, буквально одразу ж натрапив в ютубі на
00:20-00:40 Кайфожор в мені афігєває, стан ейфорійності настільки приємний, що аж складно передати словами, думаю, що його пікові показники з легкістю досягали позначками 50-60/100. Здається, що ти можеш все і вся. З'явився міні-викуп, що на відпочивше тіло і толер 0, ейфорія могла б з легкістю в своєму піковому стані досягти відмітки в 70-80/100.
00:40-01:40 Поступово, більш виразніше з хвилини десь 50-ої від моменту занюху стан почав набирати більш виражений, стимулятивний характер і десь через 01:30-01:40 з початку тріпу зупинивсь на відмітці приблизно десь у співвідношенні ейфо/стім 20-30/80-70.
01:40-02:40 Приблизно в такому ж стані - легкої, приємної ейфорії, помірної не перевантажуючої, вміру хоботливої стимуляції промайнула наступна година. Моментами дуже складно було випустити телефон з рук. Ближче до третьої години тріпу виникло бажання повторити процедуру.
Висновки:
Однозначно кращий мефедрон серед тих, які мені довелося коштувати до. Однозночно краще переплатити 100 грн на грамині і насолодитись, що називається справжнім мефедроновим задоволенням, аніж перебиватися більш дешевшими аналогами конкурентів. Магазин цілком заслужено, як на мене, "носить" ранг "Ветеран RC". Не мав, на жаль чи на щастя, можливості продегустувати інші позиції з асортименту шопу, але стосовно мефедрону, можу з впевненістю констатувати що він - це якість.
Речовина: 10/10.
Доставка: 9/10.
Стелс: Як на мене, не прям ідеально-надійний - 7/10.
Зв'язок: 10/10.
Перш за все хочу перепросити у PRYTON і PNsupport за аж настільки довгу затримку з публікацією тріпу на отриману пробу.
В чому ж причина?
Та все банально просто - злегка підгорів, а коли прийшов в себе - захотілось трохи випасти з онлайну.
Продавець: PRYTON
Помічник: PNsupport
Гілка шопу: https://labrc.name/forums/www-pryto...hie-kristally-alfa-mef-akcija-2-2-ruletka.12/
Тестер: 33/93/178.
Речовина: Мефедрон.
Вага проби: 5 грам.
Дозування: 220 мг.
Кростолер: За 24 години до тесту +-0,5 незрозумілого мефедрону від Baza RC + по кілька всього годин сну протягом останніх двох діб до тесту.
Опис: Прозора кристалізована речовина, 50% якої у вигляді дрібних кристалів і виходить, що приблизно стільки ж у вигляді трьох кристалізованих каменів зліплених з цих самих дрібних кристалів. Запах легкий, характерний для мяу, не нав'язливий. Вага проби відповідала заявленій продавцем вазі. Загалом зовнішній вигляд я б оцінив у 9/10.
Фото:
Тріп
Чесно кажучи мені і самому в лінь та і навряд комусь було б аж прямо таки цікавим читати довжелезну історію про мій об'єбос на всю вагу проби довжиною в 4+ дні, щоправда в два рила.
Тож, за класикою, репорт вирішив описати на прикладі занюху однієї смужки і відповідно опису її потенціалу.
Тому, відмірявши потрібну мені вагу на вагах і педантично перебивши кристали в порошкоподібну субстанцію роблю занюх. Заходить маса в ніс тяжко, печінння нереальне, доводиться робити додатковий міні заняшок аби увесь вміст з поверхні дзеркала опинився в носоглотці.
00:01 Перші думки, щось типу що ж так сильно пече?! Ого! Як це би його пошвидше пропихнути вміст поглибше в себе?!
00:02 З очей починають текти сльози, але нереальне печіння в носі, тим часом, помітно йде на спад, запиваю залишки гірких ліфтів солодким чаєм.
00:03 Вже? Запитую сам себе! Спочатку відчутно в кінцівках, а потім і по всьому тілу - почало накривати хвилею приємного тепла.
00:05 Будь-які натяки на втому, яка мене турбувала до цього зникли геть, загальний стан і самопочуття помітно покращилися. З'явились перші прояви легкої, що називається кайфової ейфорії.
00:05-00:20 Ейфорія продовжила зростати - помірною, рівною хвилею. Що викликало у мене неабияке здивування, адже маючи легкий толер, неочікував, що даний тестовий зразок проявить себе аж так. Захотілось ввімкнути музичку і чомусь саме щось зі старенького диско-поп-сінтпопу, буквально одразу ж натрапив в ютубі на
Будь ласка,
Увійти
або
добротний плейлист. Після чого зайняв горизонтальне положення в ліжку вирішивши акцентувати всього себе на тому заради чого я упоровсь - отриманні задоволення.Однозначно кращий мефедрон серед тих, які мені довелося коштувати до. Однозночно краще переплатити 100 грн на грамині і насолодитись, що називається справжнім мефедроновим задоволенням, аніж перебиватися більш дешевшими аналогами конкурентів. Магазин цілком заслужено, як на мене, "носить" ранг "Ветеран RC". Не мав, на жаль чи на щастя, можливості продегустувати інші позиції з асортименту шопу, але стосовно мефедрону, можу з впевненістю констатувати що він - це якість.
Речовина: 10/10.
Доставка: 9/10.
Стелс: Як на мене, не прям ідеально-надійний - 7/10.
Зв'язок: 10/10.
Останнє редагування: