Паяльник
Посвященный
Вітаю вас шановні, цей тріп буде присвячено мефедрону який мені надав магазин TESLA
TESLA MARKET║КЛАДЫ ОТПРАВКИ ОТ 10Г║︎ПВП - 2850$, ШШ - 1950$, АМФ - 1900$, МЕФ - 2500$, МДМА - 2500$
Закладки в Виннице, Днепре, Киеве, Кропивницком, Одессе, Полтаве, Ровно, Тернополе, Чернигове, отправки по Meest, Укрпошта, МП
labrc.name
Tesla Support
labrc.name
Осіння хандра щільно накрила користувачів цього світу, і я не став вийнятком. Останні декілька днів проходили у мене в режимі потужного марафону, з усіма витікаючими для організму в вигляді недосипу, недоїдання і зневоднення а також кепського настрою. Несподівано отримую сповіщення про запис моєї кандидатури на пробу від даного магазину, що внесло промінь світла у темряву яка мене оточує, реально було несподівано й приємно. Відправляю дані менеджеру, хотів було спробувати шишки даного селлера, але записали мене на мефедрон (саме на нього я й залишав заявку).
Маємо те що маємо, тиць-піздиць, туда-сюда, пара днів і !хуяк! посилка вже у мене на руках. Стелс відсутній як такий, усередині плотний обмот в якому знаходиться зіп з речовиною. Вага проби - 3 грами
Речовина представляє з себе порошок кремового кольору, сухої структури, з вираженим вмістом твердих камінців. Пахне так шо словами не передати, просто дивовижно, для ясності можу порівняти даний аромат з лежалим трупом спідозного бомжа фаршированого тухлою сельодкою і политого атцетоном.
Запах дивовижний, б'є в голову, віддає чимось солодким, хіматурою і ссаніною, відчутний через зіп, ніби ніякого кулька й нема. Рекомендую використовувати додатковий зіп. Виглядає ця херня ось таким чином
- Тестер: 32/190/80кг
- Речовина: мефчік
- Метод; нюх нюх
- Дозування: заходи по 0.15
- Толер: слабкий
- Кростолер: мєф, фєн, екстезі, шишки, алкоголь
Єбеню 2 траси середнього розміру. Розпочинається вхід у тріп, порошок дуже сильно подразнює слизову, оскільки вона потріпана життям, запах ссаніни при контакті з моїм організмом перетворюється в нехуйове таке печіння, пробирає аж до низу носоглотки, можна сказати прям до кісток, кривлюсь, плачу, але терплю, а шо поделать. Слизова в місцях контакту з порошком сильно пече, гірчить, поглинає речовину з певним дискомфортом. У носі залишається сильно виражений запах, я так розумію це така фішка продукту. Ліфти мінімальні, що добре, але дуже противні, гіркі, пекучі.
0-05
Мій ахуй від потрапляння речовини в подразнену носоглотку поступово але дуже швидко замінює яскравий і ейфоричний вхід. Пріход доволі сильно відчутний, тіло мягко і позитивно розслабило, ейфорія потужно наростає, повністю заповнює мої думки, повністю знімає будь-яку психологічну напругу і стрес. Починає ліпити досить сильно, розмазувати, може навіть чуток краде. Картинка оточуючого починає нормально так розпливатись, іноді тормозити або навіть дьоргатись. Плотний вхід забирає бажання і можливість займатись будь якими справами.
0-20
Ефект яскраво і повністю розкриває себе. На самому вході я спочатку відчував легку стимуляцію, проте її доволі швидко повністю перекрила мазаніна. Іменно мазаніна, все навколо ніби в тумані, сильно туплю, мозок відмовляється працювати, а тіло рухатись. Дуже сильне плотне нагрібаюче відчуття ейфорії. Стояти і сидіти стає важко, приймаю відповідальне рішення прилягти на диванчик. Доволі сильно змінена свідомість, важко себе контролювати, весь всесвіт навколо заторможений, а я і моя ейфорія - у центрі.
0-45
Поступово звикаю до ефекту, починаю більш менш нормально себе чухати. Досить сильний ефект ейфорії від якого нема куди ховатися. Щастя й блаженство наповнюють мій організм, думки в голові відсутні. Складається враження що плин часу вповільнюється, скоріш за все це має логічне пояснення - це повязано з тупняком в голові, а не з часовими аномаліями) В організмі присутня легка нотка тривоги, легкий тремор, підвищена температура. Сильно сушить. Рухатись важко, лежу і чілю під хвилями ейфору. Вирішую зачекати ще трішки й повторити прийом.
1-30
Ефект досі виразно і активно продовжується. Чуток підроздуплився, зібрався думками і силами, і хоча гребе ше дай боже, а доганятись особливо не хочеться, всім і собі назло вирішую повторити процедуру, щоб всі охуїли як я вмію. Валю ще дві такі самі траси, дивлюсь на свої збільшенні зраки в зеркало. Надзвичайно сильно пече, ахуєваю від такого двіжу, відчуття ніби мені в ніс забивають цвяхи. Буквально через хвилини 3-4 відчуваю на своїй шкурі нову хвилю грьобу, досить яскраво виражену. Виражалась вона як доволі сильні візуальні помєхи, і новим напливом мазаніни.
Добавка ефектно доповнює мою святкову атмосферу, дарує тепло, багато тепла, стає гаряче, дуже гаряче, це приємно аж занадто. Сильно сушить Мінімальний стім присутній, але він настільки ненавязливий що на нього не звертаю уваги, віддаю себе мазаніні
2-30
Приходжу помалу до себе після години плотної мазаніни. Валить дай дарогу, прям як треба, на піку ефекту практично неможливо поводити себе адекватно, вмикається зомбі режим. Дуже класно і весело нагрібає, навіть трішки забагато того всього. В голові каша, ейфор люто домінує над моїм організмом. Є бажання догнатись, хоча ефект ще зовсім не пішов на спад. Розумію що це немає сенсу оскільки, ще рано і змушую себе відкласти цю процедуру (але це хуйово виходить)
3-00
Двіж не зупиняється, новий догон подарував мені новий удар по адекватності, і хвилі тепла й щастя. Догон дарує нову хвилю єйфорії яка накриває з головою, і забирає з собою. Досі плотно маже, тупить також солідно, чуток забагато. Третя порція ще більше добила те адекватне що ще в мені залишилось. Повністю віддаю своє тіло ейфорії.
8-00
Час пролетів непомітно,я ліпнув в херню і валявся як овощ, час від часу доганяючись. Десь після 5ої порції ефект догону став менш відчутнішим, пріход перестав відчуватись, просто підрівнювало загальний стан. Чуток труханить, гуляє челюсть, тахікардія, загальне виснаження організму. Розумію що далі продовжувати сенсу немає, тому відкладаю зіп з речовиною подалі і насолоджуюсь плавними виходами з цього потужного тріпу
- Саппорт і магаз - 10\10
- Мефедрон - 8\10
- Ейфор\стім - 80\20%
- Тривалість ефектів - 7\10