Меф начал переть

Нет, но думаю мне надо их попить, чтоб мыслей от самоубийства не было
бро, я знаю шо таке думки про самогубство, в мене таке було, ідеш по вулиці, бачиш авто і думаєш "а чому б під нього не кинутися?". Найстрашніше те, що ти не можеш цей потік зупинити... Співчуваю тобі!

бро, я знаю шо таке думки про самогубство, в мене таке було, ідеш по вулиці, бачиш авто і думаєш "а чому б під нього не кинутися?". Найстрашніше те, що ти не можеш цей потік зупинити... Співчуваю тобі!
А еще мне постоянно кажется что меня чем то заразили, какой то болезнью, я и от этого тоже мучаюсь сильно

А еще мне постоянно кажется что меня чем то заразили, какой то болезнью, я и от этого тоже мучаюсь сильно
в мене ше тема була, шо на мене всі дивляться, ідеш по вулиці і всі витріщаються, чоловіки, жінки, собаки. Постійно дивився на екран телефона - може в мене шось з єбалом, чого всі дивляться....

в мене ше тема була, шо на мене всі дивляться, ідеш по вулиці і всі витріщаються, чоловіки, жінки, собаки. Постійно дивився на екран телефона - може в мене шось з єбалом, чого всі дивляться....
А мне кажется что все про меня говорят, и так каждый день. Это шиза такая (

Принимай поздравления 🥳

Наконец то я дождался этого дня, когда меф начал меня переть
Теперь я счастлив! И мысли о самоубийстве у меня нет. Хот раньше были такие мысли….
Так вот что скажу меф это пиздатая тема
Но употреблять его буду стараться редко
Раз в месяц и хватит
Пиздец,а меня не впёр не хрена.
Может не такой меф пробывал или мало,но такое не понятное состояние)
Может после опиатов не то польто хз)

Пиздец,а меня не впёр не хрена.
Может не такой меф пробывал или мало,но такое не понятное состояние)
Может после опиатов не то польто хз)
Я тоже особо не понимаю его, прет слабенько
Даже если дозу 0.5 употребить

я прямо не уявляю як 500 мефа занюхати, я в житті максимально 300 нюхав за раз, там така дорога, шо прямо з одного разу не вийде нюхнути навіть 50%, і з носа потім все випадає
Делишь на два трека. Ебашишь половину в одну ноздрю, половину в другую. Вполне возможно, но мало смысла имеет. Проще уж уколоть тогда если есть такая надобность

Ахахах та не в жопу я меф не засуну
А дарма. Ректальний прийом психостимуляторів дає дуже високу біодоступність. Вище тільки В/М та В/В. Я сам мефедрон так неодноразово юзав, тепер для мене в порівнянні вдихання носом - грязна безпонтова побічна хуйня

Останнє редагування:

PositiveVibe

Балів: 10
    Я про цей ніс вже всюди читав. Класно, що хтось ще єбашить ПАВ ректально
Делишь на два трека. Ебашишь половину в одну ноздрю, половину в другую. Вполне возможно, но мало смысла имеет. Проще уж уколоть тогда если есть такая надобность
Так, але він по 500 в одну ніздрю пише, наскільки я розумію. Це треш, в анус вже краще

Наконец то я дождался этого дня, когда меф начал меня переть
Теперь я счастлив! И мысли о самоубийстве у меня нет. Хот раньше были такие мысли….
Так вот что скажу меф это пиздатая тема
Но употреблять его буду стараться редко
Раз в месяц и хватит
Мои поздравления! Рады снова видеть вас в «на системе» ✌🏻😎

Назад
Зверху Знизу