Weed Shop

🌳WEED SHOP🌳⭐️VHQ ТОВАРЫ⭐️ ГОРЯЧИЕ КЛАДЫ/ТАКСИ/ПОЧТА⭐️ОПТ И РОЗНИЦА⭐️
🌳Приветствуем в магазине Weed Shop🌳 ⭐️С 2018 года на рынке радуем клиентов качеством сервиса, премиальным и разнообразным стаффом🤝 🔥Только премиум качество продукта🔥 🚘Готовые/горячие клады/ТАКСИ🚕 📦Почтовые отправки НП/Укрпочта/Мист📦 ⭐️Розничные и оптовые продажи⭐️ ОПЕРАТОР- @ws_top_admin...

Дай боже щастя шановні, цей тріп буде на пробу MDMA від магазину Weed shop

Приїхало скоро так шо я аж ахуєл. Стелс присутній, доволі стандартний але смисл нового коня видумувати якшо він робочий.
Запаковано стандартно, є вакууматор. З даною речовиною маю доволі великий досвід, однак давно не вживав саме в цій формі
Підбираю музичку для тріпу, готуюсь душевно, налаштовуюсь і приступаю. Тріп проводжу сам, але рекомендую використовувати речовину у команді з близькими, і по бажанню з музикою, це так книжка пише, воно саме для того й задумане і так працює

Тестер - 32 \ 190 \ 83
Речовина - MDMA
Вага - 0.5, відповідає заявленій
Дозування - 0.27
Толер - низький
Кростолер - дудка

0-00
Стартуєм, паєхалі
.png)
Настрій в цей день у мене був впевнений позитивний і дальновидний, я був морально і фічно налаштований шлунок спекотно був порожній, кругу я пацики єбать карочє ті каменюки з деяким трудом, йобана в рот бо руки трясуться обережно шоб не порозліталося, також бавлюся з тим доволі довго для того шоб максимально подрібнити стаф для ліпшого засвоєння.
Роблю з того всього діла дві дорожини і увєрєнно піздую по одній у кожну дірку в носі.
Пече доволі таки сильно, попри те що свій ніс я останнім часом хімією не кошмарив, благо що зовсім не довго.
Відчутний легкий гіркуватий присмак у роті, чутка оніміла носоглотка
0-03
Залетіло карочє без негативу, але відчутно, в думках зразу появляється всяка хуйня, поморщився трохи, залітає досить печку,
перше що відчуваю - підвищення температури тіла, я прям прочухав удар тепла, але залетіло в міру жорстко
На лобі виступає піт, чуток паромочиться в голові, у носі й роті чутка досі гірчить, сама ж речовина залишилась в роті ліфти слабкі і майже не помітні.
Перші зміни досить і відчутні, мені заканало бо в мене швидкий обмін речовин, вже дуже скоро почалось паморочитись у голові і відчуття бадьорості
.png)
0-13
Швидко й потужно нагрібає, аж неочікувано швидко, хоча діло було на голодний шлунок, як і задумувалось все починає відчотно мінятись,
в очах розпливається тепло йде від живота по усьому тілу, разом з відчуттями блаженства.
Ейфорія наростає в геометричній прогресії, настрої кардиналь змінються, мисленння поволі сповільнюється
Вхід доволі різкий і потужний, відчуваю як стартує, як ейфорія переповнює, причому настільки яскраво що аж страшно

0-20
Я внєзапно нормально так ахуєвший

Двіж внєзапно ще більше навалює, як сніг на голову, аж занадто пожутно, уся картинка мигає, загалом темнішає, блимає різнокольоровими вогнями, прям вся карочє,
також доволі сильно нудить, чуть не стругаю, крутиться голова, дуже сильно пітнію, прям шо собака можна сказати.
Тіло чутка чухується, мурашки під шкірою і відчуття що воно немовби наелектризоване. Починають йти хвилі добра по тілу
.png)
Тошнить доволі таки плотно, починає хуйовити, в голові з’являються стрьомні думки, і я це все ще викупаю, і чуюся пересташено,
бо чухаю що це ще не кінець, що щас нагребе ще, ше сильніше, через це чутка паяєплати на ізмєну підлітає чутка параної, зміна дуже плотно відчувається.
0-45
Почав прикидати головну суть ефекту, вхід пройшов успішно й доволі так феєрично, а ще через деякий час пішло плато.
Зір дуже сильно розфокусований, думки в голові солідно тормозять. Доволі сильна ейфорія виходить на пару, як і десь там чутка стім.
Тим не менше сидіти не валятися на меблях бажання нема, хочеться рухатися, навалюю собі ще музончик щоб було павєсєлєй,
ефекти від музончика солідно підсилюються,сам він відчувається набагато яскравіше, чутка гучніше, тіло так в тягне в пляс,
ну то будем плясати ну а шо делать, свалу нема, шо делать, ритми вайбу й позитиву наповнюють мене, чутка подригався

1-15
А от тепер вже можна сказати що у навколишньому середовищі відчувається стан повної рівноваги й гармонії, причому як в думах і у тілі,
мазаніна і ляпота, шось похоже на внутрішній баланс, гармонія і спокій, безтурботність, крім того доволі виражена емпатійна сторона,
хочеться внєзапно плєдіка і обнімашок, добра і щастя мімімішність потужно аж зашкалює.
Доволі сильно підсилені тактильні відчуття, все стає ахуєнним, кольорова гамма підсилена зір дому розфокусаний, температура підвищена, а ше сильно сушить.
Але хочеться внєзапно курити, але сіг у мене нема бо я не курю. Також хочеться общатсч,для цього задєйсвується відповідні скіли
2-30
Досі доволі приємно відчувається двіж ,однак мазаніна як така вже доволі відчутно слабшає.
Поступово настає ляпота, мягке і тепле відчуття добра і легкості навкруги, добро оточує мене і все навкроло, іменно те лампове відчуття, відмінне від звичайних єшок, доганятися на разі бажання нема абсолютно, однак чуть пізніше вирішую закріпити результат палтахою і козацькою банкою.

Дана комбінація і послідовність використання усіх процедур допомагає максимально ефективно використати речовину, розкрити повністю її потенціал

Козацька банка увєрєнно зробила свою важливу місію потушило картину світу, так шо мама не гарюй, в кайфову нагрузку на своє ізнємождьонноє тіло я получив ше й догон основних ефектів (бо я жадний піздєц), карочє я далі приліг на диван і прікалолся. Відчуття були такі ніби я провалився прям в той диван єбать, ніби я перший раз на ньому лежу, очі стали бордовими а все навколо ніби з картини якогось епічного

Висновок,
Карочє а далі пацани в мене пішов інакший двіж, він змінився, трансформувався можна сказати в іншу фазу, сам ефект поступово став не тільки мягшим, але він активно продовжувався, однак змінив свій характер на «харизматичний», заліпав я потім навальцований нормально карочє патєряний в якусь єрунду, отримував радість від життя.
Валило одним словом мене позитивно і весело, а також рекреаційно в плані сенсу застосування даної речовини, тримало мене ше десь години 3 точно в приємних роздумах, хвилі добра й позитиву діяли доволі якісно і довго, на наступний день позитив залишився, якихость негативних моментів немає
Повне занурення в атмосферу добра й позитиву, повний чіл з усесвітом і його оточенням, однак вхід лічно в мене був доволі важкий оскільки я вибрав велике дозування.
Чудовий селлер, отримаєте саме те що вам потрібно.
Манагер - 11\10
Доставка - 10\10
Стелс - 10\10
Речовина - 9\10
Тривалість дії - 9\10
Останнє редагування: