whosbefore\5+
Мудрец
Коли вже бачиш, що котишся до низу, впевнись, що ти не яйце
[Вся Украина/Отправки] Benetton.so 24/7 [Alpha/AMF/MEF/EXTASY/MDMA/ШИШ]
Закладки в Белогородке, Бердичеве, Белой Церкви, Борисполе, Бородянке, Боярке, Броварах, Брусилове, Бузовой, Буче, Василькове, Виннице, Вишневом, Ворзеле, Вышгороде, Гореничах, Горенке, Гостомеле, Житомире, Заваловке, Здвижевке, Ивано-Франковске, Ирпене, Калуше, Карашине, Киеве, Клавдиево...

Передісторія: в гілці зявилась тема, де я вже відписався один з останніх, але сапп дав згоду і почались переливання, був і мій пролапс в переписці, але всеодно
не менше тижня пішло на отримання кладу, який видався в іншому кінці міста і ще більше підбодрив мене після тижня очікування того кладу)
Полетів я на велосипеді туди одного погожого ранку і жодного разу ні про що не пожалкував, так як було крута погода, настрій і дорога
Сам клад в єбєнях повних, хоч там і людей не так багато ходить, але те, що клієнт повинен туда заходити, вже може викликати підозру. Легкий на зйом, але обстріляний чайками зі всіх сторін
Поворнувшись додому, я спочатку плотно поїв, а після 2х чи 3х годин вирішив, що можна спробувати, що воно таке.
Так як останній раз я їв мдма не менше 5 років тому, а стан психолоічний був в мене на крайніх дотичних, я вирішив, що мені 0.07 було би достатньо
Тестер - М\31рік від народження\178 см\70кг пушечного тіла обожнюваного моєю жинкою
Вага - 0.25~
Характеристика - порошок, де-не-де збережений в грудку, світло коричневий з білими прожилками, відносно мякий, ззовні схожий на МДМА
Толік - більше 5 років тому \ кростолян - дмєт за 48год до
Доза - 0.07~ розбавлені водою
Таймінг:
Налаштований ультра-позитивно, бо весь рідкісний попередній досвід приносив тільки хороші враження
Налаштований ультра-позитивно, бо весь рідкісний попередній досвід приносив тільки хороші враження
0:00 - закидаю в 30мл води 0.07г і переливаю в організм. Легку гіркоту, як від тоніка, запиваю ще пів стаканом води і вмикаю продовження відео, на якому зупинився. Нічого не показує на якісь неочікуванності, але не встиг дослухати думку автора, як відчув легке запаморочення і звернув увагу що долоні покрились росою
0:05 - отета каберне. очі вже пішли в дисонанс, повільно почались рухатись їх мязи і взагалі мозок поплив. Піт покрив кінцівки (їх в мене 4), розкинуло мене по всій квартирі, центральний, зібраний я, вимагає якоїсь діяльності, бо час не чекає, але тіло лінується просто на піку можливостей.
0:13 - приліг трохи, мазанка на рівні, прилив щастя і всевідпущення. Телефон взяв в руки, але він не викликає ніякої цікавості, хочеться дивитись і думати про хороше. Томний погляд малює хвиле-візерунки по квартирі, і ти ловиш неосяжне злиття зі всім, що теж несе тільки проиємне і тепле. Абсолютно не хочеться в проблеми (хоч це тимчасово і знаю це), врости б в мякий матрас і подушку
0:30 - походивши по дому і позаглядавши в напівдихальному стані, бо захоплювало подих - вирішив, що потрібно спробувати погуляти, але ноги ватні і робити ціленаправлену дію доволі ліньки, але моя внутрішня сила непереможна тому направляю мішок з гамном до шафи, де починаю одягати його в світ нових вражень
1:00 - йду, йду туди де вже бував і знаю, що там комфортно, швидкі мимовільні рухи очей стають просто мимовільними, світ бурлить, я це чую, але не все бачу, як воно швидко чи ні стається. Хвилюєшся часом, але воно швидко переходить в задоволення і чуттєву чутливість. Страху і так нема, а тут навіть забув, що таке поняття існує в цьому фізичному, слабкому світі
2:00 - я приліг на рюкзак на відкритому повітрі з повним запасом посиленого настрою і відстутності будь-якого негативу до всіх і всього, яке, як дурне, час від часу, може тобі заподіювати неприємності, вже їх нема. Їх і не було, бо хто як не ти собі їх створює. Я єдиний і я потію. Воду пю часто і так само часто виходить з мене вона, не довго затримуючись, як і мій погляд на предметах. Звук обємний, але тихий, блокатори вуха розставлені наче на відстані в десятки метрів від мене і там дисперсіюють вхідні частоти і до мене доноситься одна лише сутність, без розмилювання. Ех як очі заздрять такому - вони дисперсіюють на виході, а не на вході даних.
3:00 -5:00 - відчутний вихід з помякшенням впливу речовини, тіло все ще мяке і непослушне, душа все ще мяка, але готова до того, що буде далі, рідина у формі бутилки все так само не полишає мене. Прийшовши додому ефекти зійшли на низ, залишивши невеличкий ореол навколо, сенсори унормалізувались і я спрямовувся до вечері з сном. Щелепа ще часом гуляла окремо від мене і пітливість доходила до свого кінця.
На ранок ніяких негативних ефектів не було, серотонінового провалля не було теж, тому я повторив досвід з залишком речовини отримавши такий самий ефект від подвійної кількості
Робимо висновки:
Якість - мадам стандартна 10\10
Швидкість\місце кладу - продавець знаний, напевно, може собі дозволити такого роду ходи - 2\10
Вага - не памятаю вагу пакетика, але здається співпадає - 9\10
Терпіння селлера - і витерпів таку довгу видачу і такий довгий прийом тріп-репорту 10\10
До нових зустрічей і, можливо, репортажів
Продуктивного дня
Продуктивного дня