Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Каждый час ?)) если человек прочитал сообщение в 10 и молчит до 14 это как классифицировать ?) он слаб написать да или нет ? Если вы что то продаете , то имейте силу хотя бы отвечать клиентам, я же не спрашиваю у него как дела или как жена ? Я задал конкретный вопрос есть что то с доставкой такси на сегодня ? Как вы думаете 4 часа игнора способствует дальнейшей покупке ??) Вы не делаете никому одолжения, есть и дешевле, чем у вас шишки , а тем более лучше, а с вашим подходом к делу я вообще удивляюсь, что вы столько проработали) если вы не в курсе сути диалога, не говорите, чего не было ) и так репутация судя по отзывам в ветке не самая классная
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.