Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Здоров народ це Канні ,й мені недавно підфартило на секті виграти приз,в рулетці .Магаз Liberty Shop для початку хочу подякувати за те що я отримав приз,за це +++++ до репутації вашої. 1.Розсип з магазина Liberty city Liberty Shop 2.Тестер ,мужчина років 29 180 70 3.Спосіб отримання:призом через...
Ссылка на ответчика на форуме (@Liberty_Shop24):
Сумма сделки: 2400
Ліберті шоп 1 купівля, перше враження:
Купив 3 г розсипу, та 2 по 3 г шиш різних сортів. Все добре, зробив замовлення. Пригода почалася коли я пішов забирати. Я військовий на бойовому завданні, виїжджаю в місто раз в тиждень до пошти, з одного боку пошти Поліція, і іншого ТЦК. Я оплатив покращене пакування, якого не отримав, стафф прийшов в коробці з під кухонних вагів яка була загорнута в скотч. Від якою само собою пахло бо не було вакуумного пакування що заборонено правилами Лаб. Оператор магазину викладає фото клієнтів в чат без дозволу, він відмовився видаляти фото з мого прохання. Це дуже важливо для моєї безпеки. Ще просив підписати сорти, чого я не отримав, і прийшли шиш одного сорту а не 2. Оператор конфлікт вирішив не підіймати, заблокували можливість для обговорення проблеми з чатом. Прошу адміністрацію як скоріше відреагувати на це повідомлення. Всім дякую Мій Threema ID:
Ссылка на ответчика на форуме (@Liberty_Shop24):
Сумма сделки: 2400
Ліберті шоп 1 купівля, перше враження:
Купив 3 г розсипу, та 2 по 3 г шиш різних сортів. Все добре, зробив замовлення. Пригода почалася коли я пішов забирати. Я військовий на бойовому завданні, виїжджаю в місто раз в тиждень до пошти, з одного боку пошти Поліція, і іншого ТЦК. Я оплатив покращене пакування, якого не отримав, стафф прийшов в коробці з під кухонних вагів яка була загорнута в скотч. Від якою само собою пахло бо не було вакуумного пакування що заборонено правилами Лаб. Оператор магазину викладає фото клієнтів в чат без дозволу, ( я лоханувся що сфотографував на проти планшета) він відмовився видаляти фото з мого прохання. Це дуже важливо для моєї безпеки. Ще просив підписати сорти, чого я не отримав, і прийшли шиш одного сорту а не 2. Оператор конфлікт вирішив не підіймати, заблокували можливість для обговорення проблеми з чатом. Прошу адміністрацію як скоріше відреагувати на це повідомлення. Всім дякую Мій Threema ID:
Вы что то придумали себе, мы вроде нормально с вами пообщались, я вам объяснил почему пришло два пакета одного сорта, при этом вам положили сорт что дороже чем вы оплатили, так же было объяснено почему посылка была без доп упаковки, вы не указали ничего про упаковку когда написали данные получателя, заказ в таком же видел и был передан сотруднику.
В чате вас никто не блокировал, чат удалился полностью из за не активности прошлого аккаунта на который он был создан.
В скором времени будет создан новый чат.
Вы что то придумали себе, мы вроде нормально с вами пообщались, я вам объяснил почему пришло два пакета одного сорта, при этом вам положили сорт что дороже чем вы оплатили, так же было объяснено почему посылка была без доп упаковки, вы не указали ничего про упаковку когда написали данные получателя, заказ в таком же видел и был передан сотруднику.
В чате вас никто не блокировал, чат удалился полностью из за не активности прошлого аккаунта на который он был создан.
В скором времени будет создан новый чат.