andrik1488
Гуру
Та стараюсь. Але вже мало що від мене залежить, ща бахну ще колес, і буду надіятись шо до ранку не стане хуйово десь посеред ночі.Аааа, тепер зрозумів.
Видужуй
Та стараюсь. Але вже мало що від мене залежить, ща бахну ще колес, і буду надіятись шо до ранку не стане хуйово десь посеред ночі.Аааа, тепер зрозумів.
Видужуй
Да мені теж сьогодні понаписували стільки, що як кажуть,, Ну його нахуй" .Та стараюсь. Але вже мало що від мене залежить, ща бахну ще колес, і буду надіятись шо до ранку не стане хуйово десь посеред ночі.
Повний набір?Да мені теж сьогодні понаписували стільки, що як кажуть,, Ну його нахуй" .
Да піздець, починаю завтра з 7 ранку. І аби за червень з цими записами , чергами все пройшов. Ще й в медичній структурі куча змін , тепер сімейний лікар не може виписати безкоштовне направлення на МРТ, КТ.Повний набір?
Я уже збавив оборотиВсе на сьогодні хватить.
шаришЪ? та подшариваю иногда
лолшаришЪ? та подшариваю иногда
лол кек
что это занчит?лол кек
Я шарю шарю, малого в подвале шарю шарюшаришЪ? та подшариваю иногда
лол кек это синонимы антонимычто это занчит?
ДОННИ АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА-А-А-А-АЯ шарю шарю, малого в подвале шарю шарю
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.