Вчора до мене позовним номер , я підійняв слухавку і хтось відразу скинув , номер ніде не пробивається… ні в телеграмі , ні в вайбері.. це може бути СБУ ?
Это кредитыВчора до мене позовним номер , я підійняв слухавку і хтось відразу скинув , номер ніде не пробивається… ні в телеграмі , ні в вайбері.. це може бути СБУ ?
Я вже думаю тікати з країниЭто прозвон чтобы узнать активный номер или нет.
Це тобі повістку хочуть вручити..Вчора до мене позовним номер , я підійняв слухавку і хтось відразу скинув , номер ніде не пробивається… ні в телеграмі , ні в вайбері.. це може бути СБУ ?
Накінець то !Це тобі повістку хочуть вручити..
Кому ты нужен?Вчора до мене позовним номер , я підійняв слухавку і хтось відразу скинув , номер ніде не пробивається… ні в телеграмі , ні в вайбері.. це може бути СБУ ?
Мамі …Кому ты нужен?
Ну вот, но не СБУ у них сейчас есть дела поважнееМамі …
Дякую бро!)Ну вот, но не СБУ у них сейчас есть дела поважнее
А то я злякавсяНу вот, но не СБУ у них сейчас есть дела поважнее
Тіп біса гонить простоахъахахахах паранойя уровень бог
поплавилоТіп біса гонить просто
Пора проверить глазок дверной двери мне кажется.Лишним не будет в этой ситуацииномер ніде не пробивається… ні в телеграмі , ні в вайбері.. це може бути СБУ ?
popierdoliloпоплавило
напиздовалоpopierdolilo
где пробивал номер? Посмотри на сайте кто звонил, там часто пишут отзывы по номерамВчора до мене позовним номер , я підійняв слухавку і хтось відразу скинув , номер ніде не пробивається… ні в телеграмі , ні в вайбері.. це може бути СБУ ?
Да, это СБУ. А не фиг принимать звонки с незнакомого номера. Теперь они тебе будут наяривать и дышать в трубку. А может даже и постанывать.Вчора до мене позовним номер , я підійняв слухавку і хтось відразу скинув , номер ніде не пробивається… ні в телеграмі , ні в вайбері.. це може бути СБУ ?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.