• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Куріння сигарет, а Ви курите? Почитате.

GGterranova

Сектант
Повідомлення
113
Репутація
558
Вподобайки
144
Бали
138
Ціна куріння: сигарети, смоли та питання вартості

1. Розрахунок середньої кількості викурених сигарет

Якщо людина курить 34 пачки за 2 місяці, це означає:

680 сигарет за 60 днів

Приблизно 11-12 сигарет на день

Близько 4 137 сигарет на рік

Якщо кожна пачка коштує 90 грн, то:

За день витрати становлять близько 51 грн

За місяць – приблизно 1 553 грн

За рік – понад 18 600 грн

Це сума, яку можна було б витратити на подорож, навчання чи здоров’я.

2. Накопичення смол у легенях

Кожна сигарета містить у середньому 12 мг смоли. За день в організм потрапляє приблизно 136 мг смоли, а за рік – близько 50 г. Це майже половина стандартного шматка мила, але замість того, щоб змити бруд, ця речовина осідає в легенях.

Процес очищення відбувається дуже повільно. Організму може знадобитися 5-10 років, щоб позбутися наслідків куріння. Вода, фізична активність, правильне харчування та дихальні вправи допомагають прискорити відновлення, але навіть через роки сліди смол залишаються.

Філософське питання

Витрачені гроші, шкода здоров’ю, залежність – усе це наслідки куріння. Але чи справді сигарети дають щось взамін? Чи вартує короткий момент спокою довгих років поступового руйнування організму? І головне – якщо кожна затяжка веде до накопичення проблем, то чи не варто зуп
инитися зараз, поки ще є вибір?

1 тема раз в 2 часа.или осилить правила не сумел?

Та вже пройшло дві години, якщо ні право за модератором він регулює питання

Идет по Нью-Йорку журналист газеты ``Грин Пис`` и видит, что около небоскреба стоит пожилой мужчина и курит сигарету. Журналист подходит к нему, представляется и спрашивает:
-Извините,можно я Вам задам несколько вопросов?
Мужчина:
-Конечно.
Журналист:
-Как давно Вы курите?
-Да лет 20 уже.
-А какую марку сигарет?
-Лаки Страйк.
-И сколько сигарет в день?
-Примерно пачку ,если нервничаю , то полторы.
Журналист достает калькулятор , что-то прикидывает и говорит:
-Вот если бы Вы не курили ,то на эти деньги Вы могли бы купить вот этот небоскреб.
Мужчина:
-Правда? Как интересно. А можно я Вам задам вопрос.
Журналист:
-Конечно.
Мужчина:
-А Вы сами курите?
-Нет.
-А небоскреб у Вас есть?
-Нет.
-Вот видите... А я курю и небоскреб этот мой.

Идет по Нью-Йорку журналист газеты ``Грин Пис`` и видит, что около небоскреба стоит пожилой мужчина и курит сигарету. Журналист подходит к нему, представляется и спрашивает:
Мужчина:
-Конечно.
Журналист:
-Как давно Вы курите?
-Да лет 20 уже.
-А какую марку сигарет?
-Лаки Страйк.
-Вот если бы Вы не курили ,то на эти деньги Вы могли бы купить вот этот небоскреб.
Мужчина:
Журналист:
-Конечно.
Мужчина:
-А Вы сами курите?
-Нет.
-А небоскреб у Вас есть?
-Нет.
Шах і мат

Щас бы плотненьким табаком накуриться и начать изучать статью

Мужчина:
-Конечно.
Журналист:
-Как давно Вы курите?
-Да лет 20 уже.
-А какую марку сигарет?
-Лаки Страйк.
Мужчина:
Журналист:
-Конечно.
Мужчина:
-А Вы сами курите?
-Нет.
-А небоскреб у Вас есть?
-Нет.
А цей пожилой мужчина часом не перегинає ? Можливо журналіст не правильно задав питання. Давай припустимо що журналіст знову підходить і питає чому курить людина, людина каже бо має гроші, а журналіст порахує в скаже от ви би могли купити цей будинок, чоловік каже та він і є мій власне кажучи ... А журналіст не розтірявся і питає тоді чого ви не в будинку а на вулиці? Та щей курите? Що скаже тоді той чоловік? Йому не хочеться псувати димом будинок? Чи він насправді пиздун? То який сенс журналіста вложений в питання? Курити? купити будинок чи що?як використати ці гроші? якщо і правда будинок чоловіка чого він біля будинку? Він його охороняє напевно, і курить бо хвилюється. Не хоче втратити те що він має. А якщо подумати що журналіст це час, чоловік це імунітет а будинок це його храм. Імунітет нервує та шукає щось і крім диму нічого не знайшов. Час правильно задав питання якби ви не курили ви б мали цей будинок. Він уже мій, то чого ви біля будинку а не в ньому? Хочу його зберегти. Захистити. То чого ви купите? Нервую. Уявіть час прийшов до власника будинку який постійно курить біля нього. Людина часто вірить, що її дії не завдають шкоди, якщо вони відбуваються поза межами того, що вона вважає цінним. Але руйнування не завжди починається зсередини — воно може прийти ззовні, з того, що здається несуттєвим. Як дим, що осідає на стінах, повільно роз'їдаючи фундамент, так і наші звички, що здаються дрібницями, можуть підточувати найцінніше, навіть якщо ми цього не помічаємо.
люди не завжди помічають, що справа не тільки в грошах, а й у впливі їхніх звичок на речі, які вони вважають важливими.

І ось я трошки схитрую почитайте не полінуйтеся...
багато хто з нас поводиться з навколишнім середовищем так, як цей чоловік з будинком — намагається зберегти його, але при цьому своїми діями (наприклад, споживанням природних ресурсів, забрудненням навколишнього середовища, ігноруванням змін клімату) невидимо руйнує те, що йому важливе.

1. Світ — це "будинок" для людства. Люди часто вірять, що якщо вони не завдають шкоди безпосередньо, то й середовище не буде страждати. Це ілюзія, адже світ руйнується через різні наші звички: забруднення повітря, викиди CO2, вирубку лісів, знищення біорізноманіття. Це «дії ззовні», але результат — руйнація «фундаменту» — землі, атмосфери, океанів, які ми і так вважаємо своєю власністю.

2. Люди як "курці" — це ті, хто не помічає наслідків своїх звичок. Люди, які живуть в умовах надмірного споживання чи агресивного ставлення до природи, часто не бачать, як їхній спосіб життя руйнує світ. Як курець, що не усвідомлює шкоди від диму, ми, здається, не помічаємо, як наші рішення щодо споживання ресурсів чи використання технологій можуть призвести до глобальних проблем, таких як зміна клімату, виснаження ресурсів, чи знищення природних екосистем.

3. Час як «журналіст» — нагадує про наслідки наших дій. Журналіст, що задає питання, — це як час або природа, які не можуть ігнорувати руйнівний ефект наших дій. Питання, «чому ви не вживаєте заходів, якщо це ваше майбутнє?» нагадує про те, що зміни повинні бути усвідомлені та швидко реалізовані, перш ніж буде занадто пізно. Час не може зупинитися, і ми не можемо ігнорувати природні закони.

4. «Чому ви не в будинку, а на вулиці?» — питання про наше відокремлення від природи. Це питання піднімає ідею того, що люди часто намагаються зберегти свою планету та природу з відстані, ніби вона їм не належить або як щось відокремлене. Ми не усвідомлюємо, що повинні бути частиною природи, а не просто спостерігачами. Ми живемо на планеті, але не завжди розуміємо її цінність і не враховуємо наслідки нашої діяльності для її збереження.

5. Імунітет як символ людської свідомості, що шукає захисту. Як імунітет, людство шукає «захист» від наслідків своїх дій, але часто ці спроби є поверхневими або неадекватними. Вони не усувають справжні причини (перевищення споживання ресурсів, неефективне використання енергії, забруднення тощо), а просто спроби «замаскувати» або обмежити наслідки. Це може бути використанням технологій, які поки що не ефективні в довгостроковій перспективі або відкладанням змін на потім.

6. Світ як храм, що потребує захисту. Природа — це храм, в якому ми живемо, і людство повинно це розуміти, а не просто споживати все, що пропонує планета. Якщо ми не будемо відповідально ставитися до ресурсів, природи, то ми самі зруйнуємо свою основу, свій дім.

Сенс цього в розширеному контексті: Ми, як суспільство, часто віримо, що можемо не помічати наслідків наших дій, якщо не бачимо їх безпосередньо або не зізнаємося в них. Але руйнування не завжди починається зсередини. Як дим, що повільно осідає на стінах будинку, так і наші звички руйнують навколишній світ, навіть якщо ми не бачимо цього відразу. Тому питання не в тому, «скільки ми могли б мати», а в тому, чи збережемо ми те, що маємо, не руйнуючи його своїми звичками.

Мужчина:
-Конечно.
Журналист:
-Как давно Вы курите?
-Да лет 20 уже.
-А какую марку сигарет?
-Лаки Страйк.
Мужчина:
Журналист:
-Конечно.
Мужчина:
-А Вы сами курите?
-Нет.
-А небоскреб у Вас есть?
-Нет.
Интереснее темы

Щас бы плотненьким табаком накуриться и начать изучать статью
У бабусі купи без хімікатів, тобі точно сподобається, нагадую одна сигарета справжнього тютюну здатна вбити коня

А цей пожилой мужчина часом не перегинає ? Можливо журналіст не правильно задав питання. Давай припустимо що журналіст знову підходить і питає чому курить людина, людина каже бо має гроші, а журналіст порахує в скаже от ви би могли купити цей будинок, чоловік каже та він і є мій власне кажучи ... А журналіст не розтірявся і питає тоді чого ви не в будинку а на вулиці? Та щей курите? Що скаже тоді той чоловік? Йому не хочеться псувати димом будинок? Чи він насправді пиздун? То який сенс журналіста вложений в питання? Курити? купити будинок чи що?як використати ці гроші? якщо і правда будинок чоловіка чого він біля будинку? Він його охороняє напевно, і курить бо хвилюється. Не хоче втратити те що він має. А якщо подумати що журналіст це час, чоловік це імунітет а будинок це його храм. Імунітет нервує та шукає щось і крім диму нічого не знайшов. Час правильно задав питання якби ви не курили ви б мали цей будинок. Він уже мій, то чого ви біля будинку а не в ньому? Хочу його зберегти. Захистити. То чого ви купите? Нервую. Уявіть час прийшов до власника будинку який постійно курить біля нього. Людина часто вірить, що її дії не завдають шкоди, якщо вони відбуваються поза межами того, що вона вважає цінним. Але руйнування не завжди починається зсередини — воно може прийти ззовні, з того, що здається несуттєвим. Як дим, що осідає на стінах, повільно роз'їдаючи фундамент, так і наші звички, що здаються дрібницями, можуть підточувати найцінніше, навіть якщо ми цього не помічаємо.
люди не завжди помічають, що справа не тільки в грошах, а й у впливі їхніх звичок на речі, які вони вважають важливими.
не знаю на чём ты висишь, но прекращай. Я бросила курить и ты бросай свою дурь. На форуме наркоманов про вред рассказывать чего-либо смешно.

Я більше н
не знаю на чём ты висишь, но прекращай. Я бросила курить и ты бросай свою дурь. На форуме наркоманов про вред рассказывать чего-либо смешно.
е про сигарети та залежність я про щось вище але ви самі вирішуєте як це сприймати

курение интересно, начинал чисто из-за вайба , сейчас по немногу кидаю курить , ловлю вайб и без сижки, так же приятно курить во время психоделических Трипов, крайне медитативный процесс который расслабляет, особенно когда за неделю-две до Трипа вообще не курил

Кальян в уютной компании ☺️

Назад
Зверху Знизу