В любой из 1000 выдач гугла можешь смело брать!!!
Мне вторые красивее)Какие лучше?
О ты ещё живой спс за дмт на ВДНХ год назад кстати
Они дороже простоУ кого небудь є ваги з ціною поділки 0,001г? Звичайні ваги мають ціну поділки 0,01г але по факту меньше за 0,2г там не зважиться.
Не знаю я на кар дачах шукав - нічого не знайшов крім жартів про квантову фізику. Мабуть "квантові" ваги продаються десь у магазинах для ювелірів, скоріше за все у вигляді терезів, бо електронних китайчиків я передивився багато.Они дороже просто
Не знаю я на кар дачах шукав - нічого не знайшов крім жартів про квантову фізику. Мабуть "квантові" ваги продаються десь у магазинах для ювелірів, скоріше за все у вигляді терезів, бо електронних китайчиків я передивився багато.
Та неале по факту меньше за 0,2г там не зважиться.
Ох ты нихуя себе может такие купитьБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Шо ты MDA пробовал или есть в планах может?Мне вторые красивее)
Это как пример. Вбей в гугл весы ювелирные 0.001гОх ты нихуя себе может такие купить
Пробовал)))Та не
Повідомлення об'єднано автоматично:
Ох ты нихуя себе может такие купить
Шо ты MDA пробовал или есть в планах может?
А зачем тебе такая ювелирная точность?Та не
Ох ты нихуя себе может такие купить
Шо ты MDA пробовал или есть в планах может?
ку
Схах, ювелир ?А зачем тебе такая ювелирная точность?
У меня ОКРА зачем тебе такая ювелирная точность?
И шо, советуешь? Если будет желание можем скинуться, пиши если чтоПробовал)))
Стандартные это типо от 0.1? Конечно я не буду такие брать. Буду брать те что от 0.01Бери обязательно с миллиграммной точностью, не пожалей несколько дополнительных сотен. Стандартные, с меньшим шагом, которые у каждого барыги, могут давать ебейший разброс и даже 100 мг условного МДМА будут ±30 мг.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.