Шоб тебе йобнуть, будем одним ватним дрочилою меншеКросаучег !!! А зачем тебе , такому красивому , орудие смертобийства в виде гранаты Ф-1?
Шоб тебе йобнуть, будем одним ватним дрочилою меншеКросаучег !!! А зачем тебе , такому красивому , орудие смертобийства в виде гранаты Ф-1?
Обиженка ты какая тоШоб тебе йобнуть, будем одним ватним дрочилою менше
Закладкой заберешь?Куплю гранату бажано ф1
Растяжкой )))Закладкой заберешь?
Розтяжкою)Закладкой заберешь?
Дай цьом)Растяжкой )))
Я первый )))Розтяжкою)
А цьом?)Я первый )))
Докажи шо ненаходЯ первый )))
Чайки вкралиРозтяжкою)
Повідомлення об'єднано автоматично:
Дай цьом)
Я не підар, я - баристаЯ не підар, я просто сінєват)
Обіжений ти по жизні, на лгбт яке тебе дурака на передку захищає, на мене бо відітіє лі я на його друзяк сєпарів жаліюсь. Попусти своє его поц, ти всього лише пилюка,яка не має жодних прав)Обиженка ты какая то
Дуже интересно но ниче не понятноОбіжений ти по жизні, на лгбт яке тебе дурака на передку захищає, на мене бо відітіє лі я на його друзяк сєпарів жаліюсь. Попусти своє его поц, ти всього лише пилюка,яка не має жодних прав)
А я бля от подумав, що я ж не пробував, а раптом я латентний?!)Я не підар, я - бариста
Зато такых не молибилируютА я бля от подумав, що я ж не пробував, а раптом я латентний?!)
Дважды не поыторяет . Не повторяет
Можеш зайнятись вивченням української, для саморозвиткуДуже интересно но ниче не понятно
Ммм...інтєрєсно)Зато такых не молибилируют
Повідомлення об'єднано автоматично:
Дважды не поыторяет . Не повторяет
Нужно быть сильно ебанутой что б копеечными гранатами торговать поштучно.А у тебя много ?
А ти маєш сумніви стосовно мого знання солов'їної?Можеш зайнятись вивченням української, для саморозвитку
Можно и мк получитьНужно быть сильно ебанутой что б копеечными гранатами торговать поштучно.
Хорошо что я не достаточно ебанутая что бы написать тут сколько их у меня. У меня их вообще нет.
Ты как в помощники пошла , будто подменили ))Нужно быть сильно ебанутой что б копеечными гранатами торговать поштучно.
Хорошо что я не достаточно ебанутая что бы написать тут сколько их у меня. У меня их вообще нет.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.