Ахаахах, именно. Та хочется что-то интерестногоБадыль Куш подходит?
Бадыля полно ) 20 грамм выглядит как мешок соломы и в карман не помещаетсяБадыль Куш подходит?
Та я про более культурный бадыль)Бадыля полно ) 20 грамм выглядит как мешок соломы и в карман не помещается
Бадыля полно ) 20 грамм выглядит как мешок соломы и в карман не помещается
ПриветUncle Tom ! Отправкой или кладом, как хочешь! Разнообразие индорных бошек впечатляет. Рекомендую, останешься доволен!
Та і я так само можу)Я гровер, можу вислати 1г на пробу безоплатно, а потім через гаранта. У мене немає зобов'язань платити за магазин тому в мене дешевше.
Та я понимаю о чем ты ) конопля она и в Африке конопля . У меня до недавних пор тоже такая была ) уехала на передок .Та я про более культурный бадыль)
Повідомлення об'єднано автоматично:
Переглянути вкладення 55919
Вот например
Повідомлення об'єднано автоматично:
Привет![]()
Let's go, MTF!)Я гровер, можу вислати 1г на пробу безоплатно, а потім через гаранта. У мене немає зобов'язань платити за магазин тому в мене дешевше.
Їбать а що по чем?Я гровер, можу вислати 1г на пробу безоплатно, а потім через гаранта. У мене немає зобов'язань платити за магазин тому в мене дешевше.
Друже - все індивідуально.Їбать а що по чем?
О каком именно сативном сорте в семье "Northern Lights" может идти речь если "Сияние" - это максимально индюшный сорт..?Друже - все індивідуально.
В форумі "продам разово" я актуально продаю якусь поки що неозначену кількість індічного стрейну Northern Lights при тому що я потребую 5к в гривнях, але індичного в мене меньша кількість ніж означив ТС.
Конкретно для ТС я пропоную сатівний стрейн Northern Lights, напів-пролікований тому його оцінюю дешевше.
Але обоснований торг - це дуже особисті відносини між продавцем і покупцем, залежить від хз чого мабуть як зорі на небі складуться. Я більше зацікавлений продати ніж покупець купити тому скоріше за все ціна буде краща ніж за аналог.
отпиши в лс, интересно что по ценеДруже - все індивідуально.
В форумі "продам разово" я актуально продаю якусь поки що неозначену кількість індічного стрейну Northern Lights при тому що я потребую 5к в гривнях, але індичного в мене меньша кількість ніж означив ТС.
Конкретно для ТС я пропоную сатівний стрейн Northern Lights, напів-пролікований тому його оцінюю дешевше.
Але обоснований торг - це дуже особисті відносини між продавцем і покупцем, залежить від хз чого мабуть як зорі на небі складуться. Я більше зацікавлений продати ніж покупець купити тому скоріше за все ціна буде краща ніж за аналог.
У Amsterdam Seeds існує сатівний гібрид (55% Sativa) з майже однаковим смаком та ефектом. Якщо курити всліпу то відрізнити сатіву від індіки майже неможливо. Зате прекрасно можна відрізнити по фенотипу: у традиційного стрейну бутони сидять прямо на стволі, а у сатівного гібриду бутон має довгу квіткову вісь. У традиційного в середині жовтня вже листя осипалось, а розкрити сатівний сорт в аутдорі це велика радість для мого клімату!О каком именно сативном сорте в семье "Northern Lights" может идти речь если "Сияние" - это максимально индюшный сорт..?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.