• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Куплю 100-150гр шишек.

trawakur

У меня не покупать!
Повідомлення
2
Репутація
0
Вподобайки
3
Бали
98
Интересует 100-150гр бошек. Жду ваши предложения.
Только через гаранта.

Бери у Тома, сейчас есть хороший Джек )
IMG_7933.jpeg

Можешь гидрапонику по 5,5 usdt у Тайсона купить. Так же в наличии пресс плиты битой шишки, киф, гашиш. И мунроки под заказ.
Цена фиксированная 6 usdt za 1 gr
Минимальная сумма для заказа 20 gr

От 100 - 5.5usd

500 - 4 usd

1kg
- 3, 3 usd

Оплата
btc, usdt

Бадыля полно ) 20 грамм выглядит как мешок соломы и в карман не помещается
Та я про более культурный бадыль)
Повідомлення об'єднано автоматично:

Бадыля полно ) 20 грамм выглядит как мешок соломы и в карман не помещается
20241101_142449.jpg
Вот например

Uncle Tom ! Отправкой или кладом, как хочешь! Разнообразие индорных бошек впечатляет. Рекомендую, останешься доволен!
Привет 😋

Я гровер, можу вислати 1г на пробу безоплатно, а потім через гаранта. У мене немає зобов'язань платити за магазин тому в мене дешевше.

Та я про более культурный бадыль)

Переглянути вкладення 55919
Вот например

Привет 😋
Та я понимаю о чем ты ) конопля она и в Африке конопля . У меня до недавних пор тоже такая была ) уехала на передок .

Їбать а що по чем?
Друже - все індивідуально.

В форумі "продам разово" я актуально продаю якусь поки що неозначену кількість індічного стрейну Northern Lights при тому що я потребую 5к в гривнях, але індичного в мене меньша кількість ніж означив ТС.
Конкретно для ТС я пропоную сатівний стрейн Northern Lights, напів-пролікований тому його оцінюю дешевше.

Але обоснований торг - це дуже особисті відносини між продавцем і покупцем, залежить від хз чого мабуть як зорі на небі складуться. Я більше зацікавлений продати ніж покупець купити тому скоріше за все ціна буде краща ніж за аналог.

В форумі "продам разово" я актуально продаю якусь поки що неозначену кількість індічного стрейну Northern Lights при тому що я потребую 5к в гривнях, але індичного в мене меньша кількість ніж означив ТС.
Конкретно для ТС я пропоную сатівний стрейн Northern Lights, напів-пролікований тому його оцінюю дешевше.

Але обоснований торг - це дуже особисті відносини між продавцем і покупцем, залежить від хз чого мабуть як зорі на небі складуться. Я більше зацікавлений продати ніж покупець купити тому скоріше за все ціна буде краща ніж за аналог.
О каком именно сативном сорте в семье "Northern Lights" может идти речь если "Сияние" - это максимально индюшный сорт..?

отпиши в лс, интересно что по цене

О каком именно сативном сорте в семье "Northern Lights" может идти речь если "Сияние" - это максимально индюшный сорт..?
У Amsterdam Seeds існує сатівний гібрид (55% Sativa) з майже однаковим смаком та ефектом. Якщо курити всліпу то відрізнити сатіву від індіки майже неможливо. Зате прекрасно можна відрізнити по фенотипу: у традиційного стрейну бутони сидять прямо на стволі, а у сатівного гібриду бутон має довгу квіткову вісь. У традиційного в середині жовтня вже листя осипалось, а розкрити сатівний сорт в аутдорі це велика радість для мого клімату!
09042024605.jpg09042024606.jpg
Живіть з цим знанням друзі :) Це - неякісні фото 2х шишок різних NL в двох різних освітленнях

Останнє редагування:
Пройдись по частникам.

Назад
Зверху Знизу