грех пиздеть хуйню
грех пиздеть хуйню
Ну всєгда может бить фактор нєдопоніманія + субєктівне воспріятіє того ілі інного с висоти сваєй калакольні.грех пиздеть хуйню
Ну у мене карочь така вот сітуация абичьно заканчіваєтся фразою - "ото вітя підар", раза три, що визиваю бітлджуса.
Сольки нема є 0,37 німірова, катлєткі, пюрешка і 1,2 тетеріва сливи, го на нову дарницю - поєбемся на сухуНа троещине встречу с водкой и солькой![]()
Ты шо не дурей я по бабамНу всєгда может бить фактор нєдопоніманія + субєктівне воспріятіє того ілі інного с висоти сваєй калакольні.
Ну у мене карочь така вот сітуация абичьно заканчіваєтся фразою - "ото вітя підар", раза три, що визиваю бітлджуса.
Сольки нема є 0,37 німірова, катлєткі, пюрешка і 1,2 тетеріва сливи, го на нову дарницю - поєбемся на суху
Та ну ясно. А шо я хотів то?
НетушкиТа я тож) я хз, думав, просто ти один з тих з ким такі шуточки канають і всім весело)
Ок. Прасті єслі сможешНетужки![]()
ахахахахах боже я захожу на форум щас по нескольким причинам одна из них это коменты этого типаглядишь ещё отец один и тот же который за хлебом пошёл?!!!?
Пузырь и по рукамОк. Прасті єслі сможеш
Я думав всім таке нравицяТа я тож) я хз, думав, просто ти один з тих з ким такі шуточки канають і всім весело)
Голландский експортЄбануцца з чого це бля тіп топ той свій білий вологий, диковонючий пластілін наварив? Ну він так шоб дико перти і не пер, своє чисто виконав. Але сон проєбавсь напрочь. З підручних мені зараз срєдств - алко і врємєні його ніхуя толком не бере, добре що хоч апетит повернувсь. Толєр - 0.
реактивныеПредпочитаешь какие ускорители?
домой прямо не занести?Ну канєшно прінять в дар було б піжжє.
Чісто сняцца після ускарітєля)
Не за всі бабкі світу +- на райончіку.
Памагітє, Бразікі.
Цьомчікі.
![]()
Любітєлям амєріканского репа 90-x, є ще тречок.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.