а що, не видно?Ти шо жид![]()
Нарисуй себе шапошку)Вимагаю повернути кошерні модняві шапочки над аватарками! Я ж тільки підібрав чудову голову для них![]()
це буде вже не класно. Мені подобалось, що шапочка була за рамками аватарки, що символізувало незалежність та безмежність. А тепер якщо я намалюю собі шапочку - то це буде всього лиш жалюгідна пародія, замкненої в рамки і 96х96 пікселів душі, що ностальгує за часами, коли вона могла проявити свою здатність творити і об'єднати те що за межами і те, що в межах.Нарисуй себе шапошку)
це буде вже не класно. Мені подобалось, що шапочка була за рамками аватарки, що символізувало незалежність та безмежність. А тепер якщо я намалюю собі шапочку - то це буде всього лиш жалюгідна пародія, замкненої в рамки і 96х96 пікселів душі, що ностальгує за часами, коли вона могла проявити свою здатність творити і об'єднати те що за межами і те, що в межах.
Вот і я про те! Зірочка, як на бальзамі, яким мені в дитинстві мама мазала під носом, як я виходив на вулиці осінню, щоб не застудився. Ностальгія, а взяли і забрали шапочки з зірочкамиА мне магендовид нравился тоже Звёздная тематика на аву классно смотрелось![]()
Покажи своє обрізанняа що, не видно?
я стараюсь!Покажи своє обрізання
їх час вже давно настав)) В них дуже великий плюс - шоколадку не потрібно купувати у відповідальні моменти.Настав час шапочок із фольгиПереглянути вкладення 66688time to shapo4ka iz folgi
ханука закончилась, сбавляемВимагаю повернути кошерні модняві шапочки над аватарками! Я ж тільки підібрав чудову голову для них![]()
в моде при любой погодеНастав час шапочок із фольгиПереглянути вкладення 66688time to shapo4ka iz folgi
ти шо циганТи шо жид![]()
Покажи своє обрізання
ПослеталиВимагаю повернути кошерні модняві шапочки над аватарками! Я ж тільки підібрав чудову голову для них![]()
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.