Кто проходил обучение в ВЧ Т0500

А то скоро кент там будет учебку проходить
  • Войсковые части
    Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
    и
    имеют четырёхзначную нумерацию с литерой «А» (
    ).
  • Войсковые части
    (расформированы 01.01.2006 г.) имели четырёхзначную нумерацию с литерой «Д» (войсковая часть Д0050, Д0990, Д3728 и т. д.).
  • Войсковые части
    и
    имеют четырёхзначную нумерацию без литеры (
    ).
  • Войсковые части
    имеют четырёхзначную нумерацию с литерой «Т» (войсковая часть Т0100, Т0310, Т0610 и т. д.)

Данная учебка просто колосальных размеров. Так что тут вполне нормально что отзывы сильно могут отличаться
Вона піздєц здорова.Коли нас туди в 18-му році пригнали на місяць на підвищення навичок(чи шо воно там було) то я якось влаштував собі вечірню пробіжку по частині.Коло в мене зайняло десь хвилин 40.Біжу біжу а вона блять тянеться і тянеться

Вона піздєц здорова.Коли нас туди в 18-му році пригнали на місяць на підвищення навичок(чи шо воно там було) то я якось влаштував собі вечірню пробіжку по частині.Коло в мене зайняло десь хвилин 40.Біжу біжу а вона блять тянеться і тянеться
Знаю там дядька служил этак в 1992

Дсст это транспонт. Державна спеціальна служба транспорту. Там нн готовят штурмовиков. Оттуда и попадают в части с приставкой Т. Это означает транспортные. Человеку уже по сути достаточно повезло
Но есть шанс и сапером там стать со всеми вытекающими.

Знаю там дядька служил этак в 1992
Кста я проходив учебку в ТО 500.Але це був 2003 рік)Не знаю як зараз там враховуючи війну але тоді це була халява.Нікого не дрочили на полігоні а просто днями ковирялись в техніці(крани,понтони)Так що скоріш за все твій кєнт буде мати справу або з залізницею або з понтонними переправами

Кста я проходив учебку в ТО 500.Але це був 2003 рік)Не знаю як зараз там враховуючи війну але тоді це була халява.Нікого не дрочили на полігоні а просто днями ковирялись в техніці(крани,понтони)Так що скоріш за все твій кєнт буде мати справу або з залізницею або з понтонними переправами
Спасибо за инфу

Назад
Зверху Знизу