Если пустой желудок, то какая вероятность что не будет рвоты и диареи?Там те-же рецепторы, что и под лизеры и под бом и под дом ложиться. Тошнить будет, но приятно. Не ешь ничего, приготовил. Там когда всплывает, словно в сказку смешную попал
Гусі вже давно відлетілия хавав кусок кактуса, перло майже 2 сутки. тошнило перші години 3, далі було ахуєнно, срати тоже було ахуєнно.
я психонавт зі стажем, не знаю хто і шо тобі там пропонують, може ну його нахуй, задумайся, якшо ти не підготовлений - гусі можуть відлетіти в теплі края, потім назад їх не позбираєш
Мне кажется , что в оюбом случае не ешь за два часа. Потом употреби и жди. Если часа два продержался и не струганул то похуй еще час и и ты, как открыватель,пролетишь в ровную часть на часов 8 с эйфорией и ода давай вот заебца. И думай надо ли тебе это?Если пустой желудок, то какая вероятность что не будет рвоты и диареи?
Его концентратКактус Сан Педро?
ти випадково не купував у магазині з назвою Pa.... F....a?Его концентрат
Ні, друже. Тут цього магазу ще нема. Я їм порекомендую наш майданчик. Ще не купив, але планую на дняхти випадково не купував у магазині з назвою Pa.... F....a?
Жесть. А що магаз на це відповідає?Ок, бо я купив 2 тижні тому порошок у капсулах в магазині, якого тут нема і лоханувся, бо прийшла незрозуміла субстанція, яка не спричинила жодного ефекту
магаз прийнялиЖесть. А що магаз на відповідає?
не переборщиЗамовив я в цього магазину 5 флакончиків із мескаліном, через днів 10 спробую і відпишу
А сколько раз пробовал?Под живыми кактусами очень сильно угнетает дыхание и затормаживаетсердцебиение . Очень сильно тошнит и состояние может перерости в одну сплошную побочку ... я так и не распробовал санпедро ...
ЖдёмсЗамовив я в цього магазину 5 флакончиків із мескаліном, через днів 10 спробую і відпишу
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.