прекращайКинули, Кольорова, Мам, Місця щасливих людей, я досі слухаю.
Якби був живий, більш ніж впевнений, що получився би серйозний конкурент для Притули по зборам для вумних патріотів на супутники та загадкові чорні ящикиЖаль що сам він "Регіонам" лизав. Своєрідний вкраїнчик насправді був..
Про мертвих або добре або ніяк, тому пропоную тобі завалити їбалоЖаль що сам він "Регіонам" лизав. Своєрідний вкраїнчик насправді був..
Я не спорю. Поки 95% не вдупляло що на сході робиться, він їздив до пацанів у госпіталя, на фронт. Тут респект.
Але і гнильци у нього вистачало.
А музику його люблю. Кинули, Кольорова, Мам, Місця щасливих людей, я досі слухаю.
Або правду. Тому не газуй, дядя, пропонуй деінде в іншому місціПро мертвих або добре або ніяк, тому пропоную тобі завалити їбало
Ну ты реально шаришь! Вот кого надо было избрать президентом Украины!Ні грама ніколи не жалів і не буду...Ми дебіли Україну в труну завели..!
убил его парашаДа его замочили ублюдки, потому что начал правду говорить и был достаточно популярен.
Скрябін продажний. Разом з могілевською лолВін це все знав ше в 97 мому ...Я так і зробив...В 2002 виїхав без повернення.Ні грама ніколи не жалів і не буду...Ми дебіли Україну в труну завели..!
пруфСкрябін продажний
Скрябін продажний. Разом з могілевською лол
Жесть он как вангаВін це все знав ше в 97 мому ...Я так і зробив...В 2002 виїхав без повернення.Ні грама ніколи не жалів і не буду...Ми дебіли Україну в труну завели..!
Че ты от дауна хочешь?)Ето ж фанат фарион)
пруф? Де я за фаріон топив, піздун заводний. Бо ти знатний піздабол xD а пиздіти, то ж не мешки ворочитиЧе ты от дауна хочешь?)Ето ж фанат фарион)
А ти типу не знав що він на антимайдані з могилевською за бабки януковичу плясав?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.