Кто бы мог подумать.!

Менгеле

Сектант
Повідомлення
313
Репутація
2 051
Вподобайки
1 211
Бали
669
Він це все знав ше в 97 мому ...Я так і зробив...В 2002 виїхав без повернення.Ні грама ніколи не жалів і не буду...Ми дебіли Україну в труну завели..!

Жаль що сам він "Регіонам" лизав. Своєрідний вкраїнчик насправді був..

Я не спорю. Поки 95% не вдупляло що на сході робиться, він їздив до пацанів у госпіталя, на фронт. Тут респект.
Але і гнильци у нього вистачало.

А музику його люблю. Кинули, Кольорова, Мам, Місця щасливих людей, я досі слухаю.

• Вподобайка
  • Haha
Реакції: Retard та Planowik

Менгеле

Балів: 5
    Ось іменно шо він і співае ВАРЯТИ .поки буде мислення,регіонал,москаль і тд,Україна буде палати.......Не пиши нісенітниці всякі.....
Жаль що сам він "Регіонам" лизав. Своєрідний вкраїнчик насправді був..

Я не спорю. Поки 95% не вдупляло що на сході робиться, він їздив до пацанів у госпіталя, на фронт. Тут респект.
Але і гнильци у нього вистачало.

А музику його люблю. Кинули, Кольорова, Мам, Місця щасливих людей, я досі слухаю.
Про мертвих або добре або ніяк, тому пропоную тобі завалити їбало

не интиресно

Да его замочили ублюдки, потому что начал правду говорить и был достаточно популярен.

Він це все знав ше в 97 мому ...Я так і зробив...В 2002 виїхав без повернення.Ні грама ніколи не жалів і не буду...Ми дебіли Україну в труну завели..!

Скрябін продажний. Разом з могілевською лол

Скрябін продажний. Разом з могілевською лол

Отож нехуй лезть в эту ебучую коррупционную политику. Нужно заниматься тем - чем Бог тебя наградил.
Это как Вакарчук, пришёл, посмотрел шоза продажный пиздец там творится и сьебнул по-бырику. Правильно и сделал...)

Че ты от дауна хочешь?)Ето ж фанат фарион)
пруф? Де я за фаріон топив, піздун заводний. Бо ти знатний піздабол xD а пиздіти, то ж не мешки ворочити
Повідомлення об'єднано автоматично:

А ти типу не знав що він на антимайдані з могилевською за бабки януковичу плясав?

В те времена была война на Балканах, скорей всего под впечатлением была написана.

Назад
Зверху Знизу