знеболюванні пігулки також допомогають але в міру то почнуются кайфи наприклад як від сігану)

Послаблює м’язові та суставні болі , заспокіює нервову систему, волнами відчуваєш приємне розслаблення. Десь так
Дыбилит оставшиеся пять часов ... невозможно нормально уснуть и запор ... Вот эти штуки забыл добавить

Дыбилит оставшиеся пять часов ... невозможно нормально уснуть и запор ... Вот эти штуки забыл добавить
В якому сенсі дебілить, увага розсіяна чи що ти маєш на увазі ? від якого дозування такі пост ефекти ?
Я більше 4г не пью за раз , не стикався з таким. Було таке що доганятись пробував, потім коли відпускало була роздратованість. Тому більше 1 порції не вживаю.
Єдине що додам - поступово звикання так чи інакше з’являється, як до швидкого способу полегшення болю.

Останнє редагування:
Цінне зауваження, перехотілось пробувати
Повідомлення об'єднано автоматично:

В якому сенсі дебілить, увага розсіяна чи що ти маєш на увазі ? від якого дозування такі пост ефекти ?
Я більше 4г не пью за раз , не стикався з таким. Було таке що доганятись пробував, потім коли відпускало була роздратованість. Тому більше 1 порції не вживаю.
Єдине що додам - поступово звикання так чи інакше з’являється, як до швидкого способу полегшення болю.
Реально помагає при болю ?

Я пив 5,и7 грам - одней й те самые . Після 2 часів дії починаються тупняки, агресія . Засипання . А загальне відчуття ні туди ні сюди

лучше дунуть тогда
Тут вже кожен для себе підбирає що зручніше та ефективніше) від мар‘ї мені раму важче збирати, і в крові тримається довго. Тому чай пью якщо треба. Взагалі будь які ПАВ для зняття симптомів болю це хуйня, якщо прям не критично.

Тут вже кожен для себе підбирає що зручніше та ефективніше) від мар‘ї мені раму важче збирати, і в крові тримається довго. Тому чай пью якщо треба. Взагалі будь які ПАВ для зняття симптомів болю це хуйня, якщо прям не критично.
Трам гарно знімає біль
Чи варто кратом застосовувати ?

ну они лёгкие анальгетики по сути, Цитрамон и тот сильнее будет

Ultra red, "дикий" пробовал?
И, есть разница между порошковым и крупнолистовым?
Дикий мощнее просто, поярче эффект. "Золотой" мне особенно нравился.
Крупнолистовой кстати никогда не пробовал, но вроде он слабее.

Дикий мощнее просто, поярче эффект. "Золотой" мне особенно нравился.
Крупнолистовой кстати никогда не пробовал, но вроде он слабее.
Крупнолистовий в рази слабший по інтенсивності, але має менш виражений смак і п'ється легше і ефект від нього більш плавний і грайливий. Підійде більше тим, хто молотий кратом не п'є, бо від звичайного з непривички можна і лєнту пустити, а тут такій собі напівкратом-напівчай. Хоча я без толеру як був, то пив і мені залітав, в Бетмена грав на компі, то неслось ого!

Назад
Зверху Знизу