капсулы прошеНе пробовал капсулы. Никакого прикола нет он омерзительный на вкус ) так его проще употребить чем есть в сухомятку
интересно как претБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!или
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Ultra red, "дикий" пробовал?Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!или
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Послаблює м’язові та суставні болі , заспокіює нервову систему, волнами відчуваєш приємне розслаблення. Десь такинтересно как прет
Дыбилит оставшиеся пять часов ... невозможно нормально уснуть и запор ... Вот эти штуки забыл добавитьПослаблює м’язові та суставні болі , заспокіює нервову систему, волнами відчуваєш приємне розслаблення. Десь так
В якому сенсі дебілить, увага розсіяна чи що ти маєш на увазі ? від якого дозування такі пост ефекти ?Дыбилит оставшиеся пять часов ... невозможно нормально уснуть и запор ... Вот эти штуки забыл добавить
Цінне зауваження, перехотілось пробуватиДыбилит оставшиеся пять часов ... невозможно нормально уснуть и запор ... Вот эти штуки забыл добавить
Реально помагає при болю ?В якому сенсі дебілить, увага розсіяна чи що ти маєш на увазі ? від якого дозування такі пост ефекти ?
Я більше 4г не пью за раз , не стикався з таким. Було таке що доганятись пробував, потім коли відпускало була роздратованість. Тому більше 1 порції не вживаю.
Єдине що додам - поступово звикання так чи інакше з’являється, як до швидкого способу полегшення болю.
ТакРеально помагає при болю ?
При юоле помогаетЦінне зауваження, перехотілось пробувати
Повідомлення об'єднано автоматично:
Реально помагає при болю ?
Я пив 5,и7 грам - одней й те самые . Після 2 часів дії починаються тупняки, агресія . Засипання . А загальне відчуття ні туди ні сюдиВ якому сенсі дебілить, увага розсіяна чи що ти маєш на увазі ? від якого дозування такі пост ефекти ?
Я більше 4г не пью за раз , не стикався з таким. Було таке що доганятись пробував, потім коли відпускало була роздратованість. Тому більше 1 порції не вживаю.
Єдине що додам - поступово звикання так чи інакше з’являється, як до швидкого способу полегшення болю.
лучше дунуть тогдаПослаблює м’язові та суставні болі , заспокіює нервову систему, волнами відчуваєш приємне розслаблення. Десь так
Тут вже кожен для себе підбирає що зручніше та ефективніше) від мар‘ї мені раму важче збирати, і в крові тримається довго. Тому чай пью якщо треба. Взагалі будь які ПАВ для зняття симптомів болю це хуйня, якщо прям не критично.лучше дунуть тогда
Трам гарно знімає більТут вже кожен для себе підбирає що зручніше та ефективніше) від мар‘ї мені раму важче збирати, і в крові тримається довго. Тому чай пью якщо треба. Взагалі будь які ПАВ для зняття симптомів болю це хуйня, якщо прям не критично.
Думаю до лікаря краще звернутись, я не експерт.Трам гарно знімає біль
Чи варто кратом застосовувати ?
Лікарі не чули за кратомДумаю до лікаря краще звернутись, я не експерт.
ну они лёгкие анальгетики по сути, Цитрамон и тот сильнее будетТут вже кожен для себе підбирає що зручніше та ефективніше) від мар‘ї мені раму важче збирати, і в крові тримається довго. Тому чай пью якщо треба. Взагалі будь які ПАВ для зняття симптомів болю це хуйня, якщо прям не критично.
Дикий мощнее просто, поярче эффект. "Золотой" мне особенно нравился.Ultra red, "дикий" пробовал?
И, есть разница между порошковым и крупнолистовым?
Крупнолистовий в рази слабший по інтенсивності, але має менш виражений смак і п'ється легше і ефект від нього більш плавний і грайливий. Підійде більше тим, хто молотий кратом не п'є, бо від звичайного з непривички можна і лєнту пустити, а тут такій собі напівкратом-напівчай. Хоча я без толеру як був, то пив і мені залітав, в Бетмена грав на компі, то неслось ого!Дикий мощнее просто, поярче эффект. "Золотой" мне особенно нравился.
Крупнолистовой кстати никогда не пробовал, но вроде он слабее.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.