Это было вчера а Кличко смотрит только в сегодняшний день
Те кто снимали или Кличко ?)Быдлота![]()
) тоїсть тепер шоб стать МЕМром Києва треба попередньо бути баксьором?)Земрази Хуюсика готовят вместо Кличика)Равноценная замена будет )Рекетира на вероотступника заменят )
паходу не обов‘язково, можна бути просто відбитим))) тоїсть тепер шоб стать МЕМром Києва треба попередньо бути баксьором?)
Кому прописать хукТе кто снимали или Кличко ?)
Там не все так однозначно, разширяй кругазор. Хотя я не атрєцаю шобиваю бидлам, как і тиКому прописать хук
Но сперва 100500к выкинуть на швыров пока найдешь тех кто приезжает и принимает оплату по факту ))Заказывайте девочек на свою территорию![]()
Так не викидати на швирів, в чому проблема. Я часто користуюся такими послугами, тільки один раз потрапив на тих, хто просив передплатуНо сперва 100500к выкинуть на швыров пока найдешь тех кто приезжает и принимает оплату по факту ))
Ты индивидуалок находишь ?Так не викидати на швирів, в чому проблема. Я часто користуюся такими послугами, тільки один раз потрапив на тих, хто просив передплату
Та як коли на кого попадав, на сайтах тематичних дивлюся. Буває хочеться чогось нового, то в салонах оновлення дівчат відбувається. І було дві індивідуалки, до яких ходив, вони курси по мінуету пройшли, того й ходив до них, і форми тіла хороші були в нихТы индивидуалок находишь ?
Ну це ти відриваєшся (відривався) на повнуТа як коли на кого попадав, на сайтах тематичних дивлюся. Буває хочеться чогось нового, то в салонах оновлення дівчат відбувається. І було дві індивідуалки, до яких ходив, вони курси по мінуету пройшли, того й ходив до них, і форми тіла хороші були в них
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.