Кокаин Fishscale - Одесса и Отправки

Выдадим еще 2 пробника штампа «275» по 0,5г. Пользователям с опытом
Приветствую) Могу оперативно описать действие Вашего кокаина. Трип репорт с фото в течении 24⏱️часов. Опыт в прошлом есть, толерантность к стимуляторам нулевая.

Заказал у вито 2г, ожидаю
Подтверждаю качество товара у данного селлера, очень сильный. На данный момент для меня 2 селлера с топ кокосом и приятным оператором - один из них вито.

Вкладення

• IMG_8882.jpeg
    IMG_8882.jpeg
    2.6 MБ · Перегляди: 26
Подтверждаю качество товара у данного селлера, очень сильный. На данный момент для меня 2 селлера с топ кокосом и приятным оператором - один из них вито.
Остатки я уже забрала у Вито) 😉

благодарю за отзыв, мы очень стараемся, что бы быть если не лучшими то хотя бы одними из)

Vito. топ топ топ! в любое время выручает
ОТ ДУШИ!

Феерия кокаиновой симфонии!
IMG_20250223_185929.jpg

У когось ранок починається з кофа, а у мене з поїздки за кладіком. Чергове звернення до Скалетти мене дуже ощасливило.
Узяв вчора 1г горячим в Одесі. Рівно година очікування і фотка з кордами вже була у мене. Клад був зроблений збс, не у прохідному місці, швидкий якісний магніт, забрав в один дотик.
IMG_7731.jpgIMG_7741.jpg
Якість насправді дуже висока, сама пруха сильна, плато 30 хв та іде на спад, годинка і ви тверезі. Стім / ейфо 50 на 50 по відчуттям, можливо місцями переважає єйфо. Дуже сподобалось отримати камінцями структури фіша. Бахнув за неділю 0.5 ніс не болить, не закладує, соплі у нормі, заснути не складе труднощів. Сьогодні добиваю залишки 0.5 та к вихідним обов'язково ще звернусь.
Скалеттовський штамп 275 з легкістю конкурує з коксом по 130-200$ та переважає в рахунок встановленої адекватної ціни. Поки цей штамп у наявності буду звертатись тільки за ним. 💯
Якість коку 10 / 10 (нічого зайвого: потужне, стабільне відчуття)
Комунікація з сейлом 12 / 10 (відповідають швидко, інструктують як можна перевіряти товар, приємні у спілкуванні)
Якість кладу 12 / 10 (сховали у місці що сама прохавана чайка не запідозрить)
Таймінг виконання кладу 10 / 10 (обіцяли година - дві від оплати, зробили за годину)
Задоволення після звернення 10 / 10 (рекомендую сейла)

Дякую команді Vito Scaletta за професійний підхід до справи та високу якість по адекватній ціні. Вже давно рекомендую вас товаришам. Найкращих побажань та мирного неба !) 🤘

Всех благодарю за отзывы, мы поднимаем качество, поднимаем сервис, все для вас уважаемые сектанты
Повідомлення об'єднано автоматично:

shit_paradise Это серьезная дама, такой если можно бро шли 1г
Выслал 0,5 Правда, но с трип репортом затянула на вторую неделю, но ждем )

Спасибо, орех просто отменный.

У когось ранок починається з кофа, а у мене з поїздки за кладіком. Чергове звернення до Скалетти мене дуже ощасливило.
Узяв вчора 1г горячим в Одесі. Рівно година очікування і фотка з кордами вже була у мене. Клад був зроблений збс, не у прохідному місці, швидкий якісний магніт, забрав в один дотик.
Переглянути вкладення 77955Переглянути вкладення 77956
Якість насправді дуже висока, сама пруха сильна, плато 30 хв та іде на спад, годинка і ви тверезі. Стім / ейфо 50 на 50 по відчуттям, можливо місцями переважає єйфо. Дуже сподобалось отримати камінцями структури фіша. Бахнув за неділю 0.5 ніс не болить, не закладує, соплі у нормі, заснути не складе труднощів. Сьогодні добиваю залишки 0.5 та к вихідним обов'язково ще звернусь.
Скалеттовський штамп 275 з легкістю конкурує з коксом по 130-200$ та переважає в рахунок встановленої адекватної ціни. Поки цей штамп у наявності буду звертатись тільки за ним. 💯
Якість коку 10 / 10 (нічого зайвого: потужне, стабільне відчуття)
Комунікація з сейлом 12 / 10 (відповідають швидко, інструктують як можна перевіряти товар, приємні у спілкуванні)
Якість кладу 12 / 10 (сховали у місці що сама прохавана чайка не запідозрить)
Таймінг виконання кладу 10 / 10 (обіцяли година - дві від оплати, зробили за годину)
Задоволення після звернення 10 / 10 (рекомендую сейла)

Дякую команді Vito Scaletta за професійний підхід до справи та високу якість по адекватній ціні. Вже давно рекомендую вас товаришам. Найкращих побажань та мирного неба !) 🤘
Хорошие камушки, исключительные 🤌

Оператор пропал с радаров после получения оплаты и заминки с посылкой. Возможно, фальшстарт, но рекомендую воздержаться от приобретения до выяснения обстоятельств.

Оператор пропал с радаров после получения оплаты и заминки с посылкой. Возможно, фальшстарт, но рекомендую воздержаться от приобретения до выяснения обстоятельств.
Оператор на связи, отмена

Жду ваш отзыв после решения данной ситуации )

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу