Заказав у відправках товар, і мене кинули, гроші проплатив, ні товара ні грошей. Даже чат вони удалили, що мені робити???
@Vldpravku_UA1Назва шопу? Де брав контакти?
Ахахахаххаха, что то у меня скрытое ощущение будто нет такого магазина здесь нахуй@Vldpravku_UA1
На форумі брав контакти
Чёт у меня такое ощущение что его наебали конкретно)Ахахахаххаха, что то у меня скрытое ощущение будто нет такого магазина здесь нахуй
Повідомлення об'єднано автоматично:
По крайней мере поиск по форуму с таким тэгом выявил 0 результатов
Лучше заходи к нам, если нужно могу скинуть тебе в ЛС контакты нормального шопа.Заказав у відправках товар, і мене кинули, гроші проплатив, ні товара ні грошей. Даже чат вони удалили, що мені робити???
Ахахахаххаха, что то у меня скрытое ощущение будто нет такого магазина здесь нахуй
По крайней мере поиск по форуму с таким тэгом выявил 0 результатов
Это министерство отправокСкинь повний скрін, де видно назву шопу
Скрины переписок остались?
Это министерство отправок
Він сьогодні всю переписку удалив, є тільки квитанція про проплатуОго, а можно сразу ссылку на ветку продавца, или хотя бы название. Да и тебе ведь выше, в ответе, скинули тему с правилам оформления темы в случае кидалова. Нужны ведь скрины переписки, пруфы, тэгнуть тут супорта шопа
Ні він всю переписку удалив сьогодні, тільки квитанція проплати єСкрины переписок остались?
Это министерство отправок
Хуево конечно братан что скринов нетПовідомлення об'єднано автоматично:
Він сьогодні всю переписку удалив, є тільки квитанція про проплату
Ні він всю переписку удалив сьогодні, тільки квитанція проплати є
Він сьогодні всю переписку удалив, є тільки квитанція про проплату
Ні він всю переписку удалив сьогодні, тільки квитанція проплати є
А якось по другому можна, бля 3500 віддав, обідно сука.Хуево конечно братан что скринов нет
Мамонт тыЗаказав у відправках товар, і мене кинули, гроші проплатив, ні товара ні грошей. Даже чат вони удалили, що мені робити???
А як тобі допомогти, якщо в тебе й скрінів переписки нема..Тай що ніхто не поможе?
Маловато пруфов) если чат по чистили то может на фейк попал(Заказав у відправках товар, і мене кинули, гроші проплатив, ні товара ні грошей. Даже чат вони удалили, що мені робити???
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.