Та да, тоже заебало, типа чуваки скромничают, чтобы не обидеть их любимого барыгу, который им копейки и говно насыпает, тоже бесит такая хуйня терпильская.Бля Мне one по душе ) верю тебе )
Но тут сервісом не пахнет барыги тут за 320 грн кидают покупателей )
Так шо совет просто найди ровный магаз (искать нужно внимательно )
а лучше тестера который будет приносить тебе товар за не большую доплату и еще протестит не много чтоб быть уверенным в качестве .
Красава ты .
Оттрахал словесно магазин прям на кончал на лицо и не вытер
браво мало кто тут так трахает магазы как ты )
Слушай, гнида очень важная или так себе по важностивітаю, буде тільки вода, бо про що тут говорити навіть і не знаю. отже по даній ситуації, клієнт замовив індивідуальний скарб з доставкою, скарб був виданий моментально після готовності. час виконання був приблизно 4 години, так як усі замовлення виконуємо в порядку черги, бо в нас усі клієнти рівні! можемо звірити таймінг але клієнт видалив повідомлення з обох сторін після накладання на нього бану за неадекватне спілкування з нашим оператором. (прошу зауважити що бан накладений після попередження і прохання вгамуватись). через 20 хвилин клієнт пише що замовлення немає.
також ще прошу звернути увагу на те що в контексті діалогу оператор повідомив що уточнить чи працівник ще не виїхав на виконання завдань, тобто саме у цього працівника завдання було не одне, а виходячи з того яка в клієнта локація, зауважу що за межами Києва, 4 години доволі непогано. Царьок вирішив поставит себе вище усіх і почав качати права про те що йому байдуже, вибачте, але ми цінуємо усіх своїх клієнтів. Прошу ще звернути увагу на те що клієнт попросив зробити скарб, для простого швидкого підняття, рахую що прохання виконане. Звісно на чітко поставлену локацію а тим паче у лісову чи як називають "паркову" в тому районі на наш розсуд у мірах безпеки ми не відправили працівника(бо вже є думки чи він не червоненький), а відправили максимально поруч можна сказати майже з урахуванням усіх побажань клієнта. клієнт сам підтвердив про близьку (так би мовити 5-ти метрову) доступність до парку. запевняю що наш працвіник знає свою роботу і розуміє на що потрібно звертати увагу при закладі а тим паче працює вже не один рік. через 20 хвилин після готовності скарбу, людина пише що його немає, або чи взагалі він там був(тобто нам немає чого робити, гнати працівника за ради фото?). і відразу починається не адекватне виливання ріденького на нашого співробітника, хоча воно почалось ще до отримання скарбу, що я вважаю взагалі не прийнятним. вже з першого подібного повідомлення можна було відмовити у обслуговуванні, ще до питання чи було те саме відео. клієнт не надав ні фото ні відео з місця пошуків (хоча щось мені навіть підказує що він і не шукав або забрав або він там є і досі). в принципі більшу частину ситуації можна побачити в скрінах тс. про яке рішення можна говорити якщо воно не адекватне і без зупину виливає на працівника лайно, доки той намагався як мінімум розібратись у ситуації і попередив що якщо подібний тон продовжиться клієнт отримає бан, що і сталось в результаті дій тс.
отже, до моменту розгляду ситуації адмінами Admin Dylan Шпинат (приносимо вибачення що знву вас турбуємо за такий короткий проміжок часу) та їх вердикут по данній ситуації, наша команада відмовляється у подальшому обслуговуванні данного клієнта та розгляді поточної ситуації! прошу зауважити що це вже не перша ситуація у данного персонажу.
вибачте за купу пустого тексту по ситуації, але що вщвгалі тут можна сказати коли воно... ну ви самі усе бачите
Надеюсь за свой базар он получит по пасти) пиздец быдлан внатуре)ТС явно пидарас обиженный, надеюсь нихуя не получит за свой базар
Хуйня, на следующей пробе я поломаю твои галимые ноги и твой галимый рот+ одному быдлану натыкал
Повідомлення об'єднано автоматично:
Шо ж ты распинаешься тут за них?
Дура блядь
Кого ты пытаешься наебать
Я с сотню таких видел за 7 лет тут
Ты вообще, зэкНадеюсь за свой базар он получит по пасти) пиздец быдлан внатуре)
6 часов вечера - ночь)Слушай, гнида очень важная или так себе по важности
Про какое уважаение ты пишешь, тухлое ты мясо
Как только деньги у вас оказались: жди, жди, жди.
Ты не один, жди, ты не один.
Твой вонючий оператор ещё часть своих ответов мне удалил, передай ему, пусть хуй тоже сосёт
Где ты, чепуха, писала что среднее время ожидания 4 часа
О, я снова красный, как только барыга накосячил, клиент сразу красный, логично
те6е не нравится моё общение, а мне твой скотский сервис
Ты рахит галимый, набрал заказов, а я должен ждать пока ночь наступит и идти колеса на парковке проверять
Ты шо, свка, иди на хуй и твой шлюшье уважение
Полчаса прошло и клада нет, полудурки конченые
Пришло, написало какое оно хорошее, какой я плохой и какое у меня общение
Ты на свой сервис посмотри, турбо улитка ты ёбанная
Я дол деньги, в ответ мне: жди, ты не один, иди проверяй колесо на парковке, я его мразь всё проверил из за твоих разитных работников, я как дурак стоят то колесо общупивал, где клад, а его сука нет
Хуц мне отсоси, падаль
С зоны тебя это вряд ли освободит6 часов вечера - ночь)
Ты солевая попаяная голова)
С зоны тебя это вряд ли освободит
тут все защищают магазины, я сам жалобы уже давно не пишу и не покупаю у них, но тебе желаю удачи в решенииСука, единственное место где грязь ебаная может мне своё "мнение" высказывать
Один раз его уже слушал, боты галимые, ничего нового, не буду дальше тратить на вас своё ценное время
С зоны тебя это вряд ли освободит
Я тебе, дауну намекаю на то что займись чем-то полезным, пока у тебя есть свободное времяэто типо меня должно задевать или чё?) Сходи проспись, на отходах от солянки лучше не писать арбитражи)))
Не защищаешь, но аферу поддерживаешь, заебизь))Я магазины не защищаю,ну ты явно где то хуев блатных пересосал,прям кумаришь сявка сука дурная,если ты не можешь выбрать нормальный магаз,ты лох Малой обиженный и брыжжи своей вонючкой беззубой сколько хочешь,ты терпила,как не крути...
Аферы только мусора не поддерживают,но тут даже не уверен шо эта голова горячая правильно оценила ситуацию,та и в такие места нормальные пацаны коней посылают обученных под съем,мои б от туда пустыми не пришли!Не защищаешь, но аферу поддерживаешь, заебизь))
Как ты хочешь нормальных магазинов если тебе похуй)
Тогда по твоей логике каждый пидарас
А ты заметил что общение в таком формате здесь ведут 80-90% шопов? На отъебись, типа заходит оператор или помощник на 2 секу ответить и это заметно даже тупомуАферы только мусора не поддерживают,но тут даже не уверен шо эта голова горячая правильно оценила ситуацию,та и в такие места нормальные пацаны коней посылают обученных под съем,мои б от туда пустыми не пришли!
Есть магазы здесь которые работают как часы швейцарские,в говношопах редко беру,так как шишки у них для малолеток-любителей,ну а без лоха и жизнь,так было,есть и будет.А ты заметил что общение в таком формате здесь ведут 80-90% шопов? На отъебись, типа заходит оператор или помощник на 2 секу ответить и это заметно даже тупому
Как с этого может не бомбить
Ну хорошо пусть некоторые сектанты дальше варятся за счет барыг, а мы будем наблюдать за всем этим беспределом
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.