Да ще не було розіграшуА ти шо промоніторив?)
Да ще не було розіграшуА ти шо промоніторив?)
Дозировка... Если хочешь эффект повышай потихонькуІ що ж тоді робити ? Закапав носа каплями. Через 30 хв нюхнув бупренорфіна, вже година пройшла, дії знеболювальної не має
номер 16 выиграл ник не помнюДа ще не було розіграшу
А каплі не завадять ? Чи краще під язик, якщо вже користувався каплями ?Дозировка... Если хочешь эффект повышай потихоньку
Блін (( я хотіла вигратиномер 16 выиграл ник не помню
Шо за капли?А каплі не завадять ? Чи краще під язик, якщо вже користувався каплями ?
ЛізерШо за капли?
ну я так зрозумив шо коли буде 1 000 повидомлень наступний розиграш - а це вже незабаромБлін (( я хотіла виграти
Насправді так залишилось трошкину я так зрозумив шо коли буде 1 000 повидомлень наступний розиграш - а це вже незабаром
Бля від піпа 1 одне повідомлення) все куплено росходимсяну я так зрозумив шо коли буде 1 000 повидомлень наступний розиграш - а це вже незабаром
Пип4номер 16 выиграл ник не помню
Та стійБля від піпа 1 одне повідомлення) все куплено росходимся
Классика фартаБля від піпа 1 одне повідомлення) все куплено росходимся
Ну ок)Та стій
Евказолін аква, звичайні такі капліШо за капли?
Аби не розвода)Классика фарта
Не ну а що, кокоса хочуНу ок)
Для носа?Евказолін аква, звичайні такі каплі
Нє ну так, а хто не хоче) Мабуть, всі ті хто тут зібрався хочуть)Не ну а що, кокоса хочу
Тогда смело через пол часика можешь долбить) они никак не влияют. Не должныЕвказолін аква, звичайні такі каплі
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.