Самое время начинать. А ты чайка?Я не колюсь
Самое время начинать. А ты чайка?Я не колюсь
Про этого?а ти слишала легенду пра чорнава ТЦКашника???
Так это он а не она !а ти слишала легенду пра чорнава ТЦКашника???
Так ты заднеприводный Олень !!!Ну я не с кем с этого сайта не хочу знакомится
Ебать Ты УПЫРЬРасскажите как травят чаек . И слышал ли кто то про такое , может знакомый есть какой то который попался . Или это все страшилка?
Биба и Боба. Друг друга стоитеЯ ебу её у Лунку !
У ніжную у НІЖНЮЮ У ТУ САМУ ДІРУ!!
ВСЕ ДІРУ, ДІРУ, ДІРУ!
АЛЕ ВСЕ НІЯ НЕ НАДІРУ!!![]()
Приятно познакомится !Биба и Боба. Друг друга стоите
Еще больше несвязных эмоджи нахуярь, рИжесер, смысловой нагрузки твоим сообщениям это не добавитПриятно познакомится !
И давно это у Вас ! ?![]()
Ну єта пічальна... Серйозно)В кожного своя ціна, є такі що й за банку Рево відсмокчуть, ну раніше так точно були
Це все ця йобана режисура, пендосів, всіх дівчаток розпускають.Бля, а шо пацики, тут можна дівчат ципляти, порадьте мені туторіал, бо я хз як і до чого...
Повідомлення об'єднано автоматично:
Ну єта пічальна... Серйозно)
Ні це дівчина, але просто патєряна, треба профілактику, бо шкода, имхо..Так это он а не она !![]()
Ну ничего, не переживай!! Главное клизмы и зелёнку не забывай пить! Ибо в голове она по-другому не заживёт и вообще я уверен это не смертельно! Ты себе подкубатурил лишака я уверен + 100500 что такая симптоматика не у одного Тебя тАКОГО ! И к Диагнозу беспокойних ног твоих,Еще больше несвязных эмоджи нахуярь, рИжесер, смысловой нагрузки твоим сообщениям это не добавит
Так це ж круто, розпуста рулить. Не хотів би жити в суспільстві йобаних монашок де все що звязане з сексом табуюється, і так тільки недавно почали відходити від цього, і то не всіЦе все ця йобана режисура, пендосів, всіх дівчаток розпускають.
Можна, але я б не радив. Більшість нормальних і ідентифікованих давно зайняті. А новенькі не особі ідуть на контакт, або взагалі може виявитись що це якась АлінаТрансБля, а шо пацики, тут можна дівчат ципляти, порадьте мені туторіал, бо я хз як і до чого...
Йой, бро та жартую я. Моє серце зайняте)взагалі може виявитись що це якась АлінаТранс
Ну типу, пошлі дівчата, це круто, але не ті що готові на все, є тонка межа, як лезо ножа, норми і зашквару. Ось цей випадок рідкісного зашквару... Нажаль я не був готовий до такого на цьому форумі... Короче психіка поломанаНе хотів би жити в суспільстві йобаних монашок
Та можешь не курлыкать, я на твоем не понимаю. Лучше чайкани клад с моим хуем, он у тебя за щекойНу ничего, не переживай!! Главное клизмы и зелёнку не забывай пить! Ибо в голове она по-другому не заживёт и вообще я уверен это не смертельно! Ты себе подкубатурил лишака я уверен + 100500 что такая симптоматика не у одного Тебя тАКОГО ! И к Диагнозу беспокойних ног твоих,бить и принимать нових окоянных ...ну ты понял!?
Ии
пусть ты болен..
За то без Б.Л.О.Х почти как самый званый персонаж Ох. Тот что Ох по жизни !!Но не пЛОХ же ты ! А Красава ! Так что не бери себе дурного много Выздоравливай и Терпи
![]()
Сподіваюсь це все-таки чийсь прикол і за протилежним екраном, дійсно олень.заднеприводный Олень
Ну мабуть навіть частково згоден з тобою. Хоча з іншої сторони, є ж жінки які смокчуть за айфон чи поїздку в Дубай. Так для балансу потрібні і ті хто будуть робити це за дорогу солі, бідні сольові теж хочуть щоб їм смокталиНу типу, пошлі дівчата, це круто, але не ті що готові на все, є тонка межа, як лезо ножа, норми і зашквару. Ось цей випадок рідкісного зашквару... Нажаль я не був готовий до такого на цьому форумі... Короче психіка поломана![]()
Я б мог тебя давно представить публике и выставить дибилом ибицыльно-полным !Та можешь не курлыкать, я на твоем не понимаю. Лучше чайкани клад с моим хуем, он у тебя за щекой
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.