Будешь знать куда обращаться за рекомендациейВін я бачу ще той гурман розбирається
Будешь знать куда обращаться за рекомендациейВін я бачу ще той гурман розбирається
Там отвар надо по рецепту делатьА чого просто так не їсти а як
Ешь тебе можно всё.А чого просто так не їсти а як
Та я он дивився відео де мужик прямо в лісі собі поїв і пішов бродити по природі....Отвар можна і кукухою полетітиТам отвар надо по рецепту делать
Проп'єшТак опыт его же не пропьёшь)))
И не проедешь грибами
Може їх на призи будутьШишки топ здесь
Треба правильний рецептТам отвар надо по рецепту делать
Можна і поїхатиТа я он дивився відео де мужик прямо в лісі собі поїв і пішов бродити по природі....Отвар можна і кукухою полетіти
А хто не любе халяву?Так ты любитель пробничков
Нет грибов)Треба правильний рецепт
А тут вирішив протестером статиА хто не любе халяву?
Просто до весни цього року я все купував
ПриколТреба правильний рецепт
Да тебе она мне пока не нужны)Нет грибов)
Та да пробники вони файні тим що завжди якісні...бо перший товар дають бомбезний ...а потім вже як вже буде! Є шопи які тримають марку не спорю, але зазвичай перших півроку і все починає бути як пощаститьА хто не любе халяву?
НеплохоМарихуана гаунддубасс
Главное не подумает что как плохая посылка и не въебать в большую дозуТа да пробники вони файні тим що завжди якісні...бо перший товар дають бомбезний ...а потім вже як вже буде! Є шопи які тримають марку не спорю, але зазвичай перших півроку і все починає бути як пощастить
Удачи тебеА тут вирішив протестером стати
Халява сладкое слово для мужчин в любом понимании ну и для некоторых женщинА хто не любе халяву?
Какая красотища
Так і є)Та да пробники вони файні тим що завжди якісні...бо перший товар дають бомбезний ...а потім вже як вже буде! Є шопи які тримають марку не спорю, але зазвичай перших півроку і все починає бути як пощастить
Тестер тоже опасно особливо якщо щось нове яке тількі вийшло на ринок....)))А тут вирішив протестером стати
Говорите надо на 1.000 А такие медленныеТак і є)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.