happy story
Посвященный
шо тут
меня розмазало ыы
меня розмазало ыы
Чем мазалсяшо тут
меня розмазало ыы
А чому ти вирішив, що мені не повезло ? Навіщо ти в мене на сторінці написав, що ти отримав комбо, а мені не повезло ? Що тим хотів зробити, аж цікаво ? Ну, яка ж мета твого повідомлення ? похвалися всімешки марло
говорил же ухожу от альфы в весну и новым приключениям Переглянути вкладення 2962
Повідомлення об'єднано автоматично:
еще марок себе заказал )) будем плавать
а яка мета була твого запитання у Марло? чи вони не помилились ? навіщо було питати ?А чому ти вирішив, що мені не повезло ? Навіщо ти в мене на сторінці написав, що ти отримав комбо, а мені не повезло ? Що тим хотів зробити, аж цікаво ? Ну, яка ж мета твого повідомлення ? похвалися всім
Так, питав, чи вони не помились, тому що нас путають. Навіть вчора, перепутали мене з тобою, що приписали мені репорт іншої людини, а його тобі приписалиа яка мета була твого запитання у Марло? чи вони не помилились ?
з метою уточненнянавіщо було питати ?
В телеге, в одном чате, были два разных акка: day light и day dream. Я их путал по началу, пока не вникнул. Так что тому, кто не следит, может такое показаться
В телеге, в одном чате, были два разных акка: day light и day dream. Я их путал по началу, пока не вникнул. Так что тому, кто не следит, может такое показаться
Та то ясно хдну я на коту единорогу в скафандре с чудогитарой
Вже троє людей перепутало
Салямсалямалейкум
Только так и никак иначеВсе буде добре або дуже добре, і третього не дано
Хеппи хеппи хеппиВсе буде добре або дуже добре, і третього не дано
ЛёгкийТа да, особенно последнее время
Добрый день, взаимно!)Всем добрый день и хорошего настроения!)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.