Як зняти бананову кожуру з високовольтного провода? #піздадопомогіті

Їбать

Сектант
Повідомлення
234
Вподобайки
616
Репутація
883
Бали
409
Така клоунада вийшла - сидів я на плантаріку жував банан. І тут "подумав" один - чи закину я кожуру на провід? Звісно ж я її не закинув. Але... я був приречений, бо в мене було аж 4 банана. І я ото сам собі говорю - ну хто ж з такої стойки кида, ану спробуй по-нормальному стати. Оп - і чорна кожура гнилого банана, такий що 20грн/кг коштує і мухи-дрозофіли в придачу, зі звуком "ляп!" попала і ще й закрутилася на 2 оберти.

Пиздець! Допоможіть!

Я демаскуюсвій плантар кілометри на пів в кожну сторону... В мене є перчатки електрика і я планую поки немає дощів взяти палку перчатками і зняти нею злопрокляту кожуру. Ідея №2 це зробити з чогось рогатку. Звісно ж я не знаю звідки взяти норм резинку. Останній раз в мене рогатка була в 5 років мені її зробив друг Сергій і я фіг знаю звідки брати таку резинку як та що була у нього. У Сергія є син 5 років - якраз по ідеї в них рогатка має бути.

Допоможіть зняти терміново поки вона там не висохла ! ! ! Два оберти це серйозно - як засохне то вітер її вже звідти не здує. Спитайте у ШІ як це зробити, бо я боюсь. Говорять що в Китаї за пошкодження ЛЕП відрізають голову, а в мене тільки Діпсік і Квен. Пробував кидатися по ній паличками, але на палички кожурі пох.

Я щось забув як створити опитування - я не можу зрозуміти який спосіб краще: рогатка і хз де брати резинку чи тупо зняти палкою. Сорянва що фотки нема - телефон сів і в ньому все одно говняна камера.

В Китае за кожуру на ЛЭП - верха шишек срезают, а низа кроплят реагентом.

UPD: Палкой лучше не лезть. Если ты касаешься одновременно земли и провода, или ты касаешься предмета, который касается земли (опора) и провода - то пизданёт так, что в Вальхаллу раньше Кеша Пателя отправишься.

Останнє редагування:
Попытка снять в перчатках и палкой окончится кучкой пепла и пирожками:troll-(129):

Попытка снять в перчатках и палкой окончится кучкой пепла и пирожками:troll-(129):
Ніхуя! Там на перчатках написано "проверено 30кВ"
Судячи з кількості тарілочок на ізоляторах там якраз 30кВ тобто я можу взагалі металевим прутом знімати! А то палка суха!

Ніхуя! Там на перчатках написано "проверено 30кВ"
Судячи з кількості тарілочок на ізоляторах там якраз 30кВ тобто я можу взагалі металевим прутом знімати! А то палка суха!
Если перчатки новые и проходят ежегодные испытания то можешь рискнуть своим здоровьем,а если старье с сарая то это билет в один конец.сколько изоляторов стоит ,штук?

сколько изолятором стоит ,штук?
Здається 4. Я по кадастровій карті цю леп перевіряв коли та карта працювала. Там дохуя було слоїв з цікавинками і один з слоїв це ЛЕП з точною нумерацією стовбів і указанням що то за лінія. Я абсолютно впевнений що там трицяха.

Я демаскуюсвій плантар кілометри на пів в кожну сторону
Це не відповідає дійсності. Ніяким чином вона не шкодить конспірації ділянки. А от якщо лазити по опорах чи кидатися палками по проводах - вважай,що заявив дільничному про свій город😁

А от якщо лазити по опорах чи кидатися палками по проводах - вважай,що заявив дільничному про свій город😁
Це ліс їбаний, з їбаним рельєфом, я там на бас гітарі граю. Розумієш, це таке місце де електрики вимушені вирізати дерева раз на рік, а не раз на 3 роки як повсюди - бо я ж говорю що там рельєф не рівнинний. Останній раз вирізка була весною що виявиллось дуже зручно під мою посадку.

Коли електромани приїдуть дивитися на це їбуче місце, то в них точно виникне закономірне питання - що то за хуйня висить посеред лісу і як вона туди потрапила. Демаскувальний фактор в тому що відстань від сатіви до банана - метрів 5 не більше. Я ж говорю - там рельєф їбаний і туди будуть з поля дивитися дуже скоро.

Дай мені Джа 5 тижнів спокою і я більше так не буду робити і туди більше приходити не буду і взагалі палити кину тільки не забирайте від мене мою сатівку!!! Я пиздець як люблю гарну сатіву.

• Wow
  • Вподобайка
Реакції: Desperado та DblmDblmblch

DblmDblmblch

Балів: 10
    головне - не хвилюватися та не вихвалятися,а нам на секті вистачить і класних фото,щоб за тебе порадіти,а от світити особистість на відео - реально зайве
Коли електромани приїдуть дивитися на це їбуче місце, то в них точно виникне закономірне питання - що то за хуйня висить посеред лісу і як вона туди потрапила.
Ви надто упереджено ставитись до електриків😁. Навіть,якщо підійти і запитати: дядя,а що то на ваших проводах висить? - пошлють нахуй,навіть не глянувши в той бік😂
Повідомлення об'єднано автоматично:

Дай мені Джа 5 тижнів спокою і я більше так не буду робити і туди більше приходити не буду і взагалі палити кину тільки не забирайте від мене мою сатівку!!! Я пиздець як люблю гарну сатіву.
Заявку прийнято і автоматично ухвалено - видихайте шановний

• Вподобайка
Реакції: Desperado та Hawain

Їбать

Балів: 10
    дякую за спокій ну хоч вночі заснути зможу
Так розповідаєш наче там не шкірка від банана а ціле одіяло висить))Всохнеться,скрутиться і хуй хто її помітить.А от сектунам ти надію дав.Тепер на кожній ЛЕП будуть 🍌 видивлятись)

Так розповідаєш наче там не шкірка від банана а ціле одіяло висить))Всохнеться,скрутиться і хуй хто її помітить.А от сектунам ти надію дав.Тепер на кожній ЛЕП будуть 🍌 видивлятись)
Кстааааааааати. Їбать, чтобы твой плантарь не вычислили, тебе нужно ещё с десяток килограмм бананов купить и кожуру раскидать по всему городу на ЛЭП. Нужно путать следы, бро, нужно соображать.

Ебать колотить)

Кстааааааааати. Їбать, чтобы твой плантарь не вычислили, тебе нужно ещё с десяток килограмм бананов купить и кожуру раскидать по всему городу на ЛЭП. Нужно путать следы, бро, нужно соображать.
Придбав ще гнилих бананів. Але твоє мислення також залишає бажати кращого. Треба так зробити у сусідньому місті. Якщо дрозофіли не ізд'їдять мої банани раніше то я на іншу лінію спробую повісити десь у другому місці. Заодно може побачу як ото вони ту хуйню звідти дістають.

Ти ж по-любому бачив як кросівки парами висять на лініях зав'язані по шнурках. І я б не сказав щоб десь якась пара висіла довше за пару місяців.

Придбав ще гнилих бананів. Але твоє мислення також залишає бажати кращого. Треба так зробити у сусідньому місті. Якщо дрозофіли не ізд'їдять мої банани раніше то я на іншу лінію спробую повісити десь у другому місці. Заодно може побачу як ото вони ту хуйню звідти дістають.

Ти ж по-любому бачив як кросівки парами висять на лініях зав'язані по шнурках. І я б не сказав щоб десь якась пара висіла довше за пару місяців.
роками висять ті кросівки😁

💯

Назад
Зверху Знизу