bulkweed1
Частный продавец
Мой знакомый вытяжку не выключает, она круглый год работает, вытягиваетДякую за рекомендації, а витяжка витягне запах з інших кімнат чи лише з кухні?
Мой знакомый вытяжку не выключает, она круглый год работает, вытягиваетДякую за рекомендації, а витяжка витягне запах з інших кімнат чи лише з кухні?
Та мені цей запах самому подобається, просто хазяйці можливо не сподобаєтьсяТа похуй,тоже не гавно
Ты думаешь она знает запах дыма травы?)если да , то насыпь ей колпак.Че она чайковать будут ))Та мені цей запах самому подобається, просто хазяйці можливо не сподобається
ну вона виглядає так ніби 2 світові пережила, думаю можливо незнає, але все одно хочу вивести тому що ніс ріжеТы думаешь она знает запах дыма травы?)если да , то насыпь ей колпак.Че она чайковать будут ))
А если серйозно, открой окна и иди гулять до вечера.ты же не ширку варишь или винт крутишь.
Мне кажеться ты себя параноиш.ну вона виглядає так ніби 2 світові пережила, думаю можливо незнає, але все одно хочу вивести тому що ніс ріже
нейтралізатором запахуПроблема у тому що скоро планую переїзжати, а тут лишився такий хороший запашок. Чим можна вивести цей запах і цікавить також чим можна вивести запах шмалі від штор?
Це спеціальний має бути від канабісу? Чи можна піти в аврору і будь який взяти?нейтралізатором запаху
копійку коштує, та і незрозумілі люди на хатіЗакажи клининг
Возьми тройной одеколон или обычным освежитель и прохуярь с ног до головы.Проблема у тому що скоро планую переїзжати, а тут лишився такий хороший запашок. Чим можна вивести цей запах і цікавить також чим можна вивести запах шмалі від штор?
будь який думаюЦе спеціальний має бути від канабісу? Чи можна піти в аврору і будь який взяти?
Повідомлення об'єднано автоматично:
копійку коштує, та і незрозумілі люди на хаті![]()
я так понимаю, курнули вы там нихуя себе)Проблема у тому що скоро планую переїзжати, а тут лишився такий хороший запашок. Чим можна вивести цей запах і цікавить також чим можна вивести запах шмалі від штор?
Может просто постирать шторы?Проблема у тому що скоро планую переїзжати, а тут лишився такий хороший запашок. Чим можна вивести цей запах і цікавить також чим можна вивести запах шмалі від штор?
Проблема в тому що тут стеля 3+ метра і штори також, а в мене руки не з того місця полюбому десь напартачу, я просто вологою тряпкою пройдуся і вікно відкрию думаю поможеМожет просто постирать шторы?
Покури солей переб'є запахПроблема у тому що скоро планую переїзжати, а тут лишився такий хороший запашок. Чим можна вивести цей запах і цікавить також чим можна вивести запах шмалі від штор?
Та нет же, вся суть в том что запах в ткани самой шторы и/-или еще и в обоях. Можешь купить освежитель воздуха как в туалеты с лимоном глейд и им в упор набрызгать на шторыПроблема в тому що тут стеля 3+ метра і штори також, а в мене руки не з того місця полюбому десь напартачу, я просто вологою тряпкою пройдуся і вікно відкрию думаю поможе
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.