Мужская солидарность)Правильно сделал
Мужская солидарность)Правильно сделал
Сорян)ну ти тіп
ИсправляйсяСорян)
Там нельзя редактировать + репутации, только по кругу кому-тоИсправляйся
Да обидненькоТам нельзя редактировать + репутации, только по кругу кому-то
нєхорошо однакоТам нельзя редактировать + репутации, только по кругу кому-то
давай дружити? я класний, а ше знаю фокусиДа обидненько
Да уж фокусников знакомых у меня нету)нєхорошо однако
Повідомлення об'єднано автоматично:
давай дружити? я класний, а ше знаю фокуси
волшебные) смотреть будешь?Да уж фокусников знакомых у меня нету)
А какие фокусы ты знаешь?
ебать ты тип)Йду вчора по вулиці, втикаю, глядь - стоїть дівчина, красива, на вигляд років 20 і плаче. Плаче ну прям навзрид, аж завиває, вся червона. Підхожу, кажу « шо сі стало, може помогти чим, узбагойся». Вона єлі єлі каже - «мене пацан кинув, 4 роки разом жили...» Дальше я не слухав, а залив її балоном, тому шо нєхуй мене накаляти з самого ранку.
Какие ещё фокусы?)нєхорошо однако
Повідомлення об'єднано автоматично:
давай дружити? я класний, а ше знаю фокуси
Скинь пример я посмотрю)волшебные) смотреть будешь?
Йду вчора по вулиці, втикаю, глядь - стоїть дівчина, красива, на вигляд років 20 і плаче. Плаче ну прям навзрид, аж завиває, вся червона. Підхожу, кажу « шо сі стало, може помогти чим, узбагойся». Вона єлі єлі каже - «мене пацан кинув, 4 роки разом жили...» Дальше я не слухав, а залив її балоном, тому шо нєхуй мене накаляти з самого ранку.
Предупреждал не отпускай его к АндрюхеМожно ещё одну концовочку:
ХахаПредупреждал не отпускай его к Андрюхе
я подумаю) нємагу так сразу, нада врємяСкинь пример я посмотрю)
уяви якщо одружені стільки б морати паперів)«мене пацан кинув, 4 роки разом жили...»
я думаю вже скоро для нас зроблять потужну програму єРазвод, і проблем буде менше. все найкраще - народууяви якщо одружені стільки б морати паперів)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.