• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Історія в фото | World History 🌍

LeTigre

Конфуций
Повідомлення
2 445
Репутація
6 690
Вподобайки
5 776
Бали
2 530
Перший вібратор був винайдений у другій половині 19 століття для лікування так званого "сказу матки" (жіночої істерії) і працював на енергії парової машини.

Електричний вібратор був запропонований на ринку на початку 20 століття і став одним із перших домашніх електрифікованих приладів, випередивши пилосос та праску.

IMG_20241214_194329_052.jpg

Перший вібратор був винайдений у другій половині 19 століття для лікування так званого "сказу матки" (жіночої істерії) і працював на енергії парової машини.

Електричний вібратор був запропонований на ринку на початку 20 століття і став одним із перших домашніх електрифікованих приладів, випередивши пилосос та праску.

Переглянути вкладення 63087
Опа чуток узнал нового для себя)

Електричний вібратор був запропонований на ринку на початку 20 століття і став одним із перших домашніх електрифікованих приладів, випередивши пилосос
Ще раз реалізується стереотип, що спочатку треба задовільнити даму, а потім тільки джентльмена.

Прикольна така хуйовина стімпанковська. Я б з таким погрався (не в собі)

Прикольна така хуйовина стімпанковська. Я б з таким погрався (не в собі)
Маракасік, пємза, електрокамфорка.
Там певно треба ще було окремо запрошувати людину з відповідною освітою, щоб це експлуатувати. Тільки якою нахуй освітою

Маракасік, пємза, електрокамфорка.
Там певно треба ще було окремо запрошувати людину з відповідною освітою, щоб це експлуатувати. Тільки якою нахуй освітою
Ну враховуючи що його використовували для "лікування" то походу з медичною. Я хоть свого часу й не довчився на медика, але думаю розібрався б😅

Шарили ж

Назад
Зверху Знизу