Interview of Volodymyr Zelenskyy with American podcaster Lex Fridman

Языком трепать он умеет, но смотреть на эту рожу нет желания.
Я бы уж лучше посмотрел на рожу Арестовича, он не такой отвратительный, и голос приятнее.

Украина будет согласна на остановку боевых действий, если Вооружённые силы получат от Запада оружие для отражения возможных будущих нападений со стороны РФ.

Об этом заявил Владимир Зеленский в ходе интервью американскому подкастеру Лексу Фридману.

"Если остановка огня будет работать, никто не собирается это оружие использовать. Но оно должно будет остаться, а не как раньше, при всём уважении к США. Я не хочу, чтобы ситуация повторилась, как было с Байденом", – сказал президент, намекая на ситуацию накануне и в начале полномасштабной войны, когда западные партнёры медлили с военной помощью для ВСУ.

Зеленский добавил, что, при вступлении Украины в НАТО, Альянс "может действовать на территориях, которые контролируются Украиной – об этом можно договориться".

Также украинский лидер назвал "х@@нёй" отказ Запада ввести превентивные санкции против России накануне полномасштабного вторжения 2022 года.

Кроме того, Зеленский заявил, что подписантам Будапештского меморандума на Украину было "п@х@ру".

По его словам, Украина и в 2014-м, и в 2022 году разослала всем подписантам меморандума просьбу о начале консультаций (это норма документа), но никаких ответов ни от кого не получила.

"Это была просто бумажка. Всем на нее было п@х@ру", - сказал Зеленский.

Помимо Украины Будапештский меморандум подписали США, Россия и Великобритания.

Отметим, что интервью Фридману длилось более трёх часов, при этом Зеленский говорил с американцем в основном на украинском языке посредством переводчика. Ранее Фридман предлагал говорить с ним на русском языке, так как знает его. Но Зеленский отказал в этом.

"Я не уважаю ни руководителя России, ни российский народ. И не хочу давать пас Путину, чтобы он вновь заявил, будто мы один народ и говорим на одном языке", – ответил украинский президент.

Кроме того, критикуя Путина, Зеленский использовал нецензурные выражения.

"Как он убивал чеченцев, с любовью? Думаю, бл@ть, в объятиях", - заявил президент Украины.
IMG_1084.jpeg
Повідомлення об'єднано автоматично:

Всьо по факту сказав

"Как он убивал чеченцев, с любовью? Думаю, бл@ть, в объятиях", - заявил президент Украины.
тут, до речі, навіть кадиров не підтримує сучасний культ Сталіна через депортацію і вбивства чеченців, дуже гарний коментар від Президента, думаю, більшость чеченців це зачепило

погляд начебто заграє)

Украина заняла последнее место по IQ в Европе, оно и неудивительно, с таким то *первым лицом*, которое матом интервью раздает. Но пони нравится .

Хто дивився, на якій поділці ваш потужнометр?
Мені спочатку попали вирізки з матами на одному з телеграм каналів. Думаю ахуєнно пацани ШІ забавляються. А потім виявилося, що це не монтаж))))))))))

А це зараз дивлюсь третій короткий огляд від несистемного одного блогера. Напряму відео не дивився, бо вже від єбальніка того воротить.

Що можу сказати. Єдино, що може тішити, це всьому тону інтерв'ю і те, як він скидає боки на корупцію на когось другого, відчуваючи аудит — є хоч якась надія, що ця вся трахомудія скінчиться. Думаю, що це найбільше, що мене може хвилювати, нарівні з відкриттям кордону.

Кроме того, Зеленский заявил, что подписантам Будапештского меморандума на Украину было "п@х@ру".
Єбать кадр. В 14 року хтось з британських дипломатів спитав, чи треба починати консультації щодо Будапештського меморандуму. Наші бакаї відмовились.
А в 23 Маркарова (посол) залупила двіжуху по лендлізу.

Ну нащо так в очі сцяти

Останнє редагування:
дуже гарний коментар від Президента
Щодо інтерв'ю, яке дав Володимир Олександрович Зеленський Алексу Фрідману, американському інтерв'юеру, я можу сказати, що я переглянув усе інтерв'ю, і воно мені сподобалося.

Воно досить живе, активне та цікаве, на відміну від інтерв'ю, скажімо, путіна для Такера Карсона. Як би хто не ставився до президента, він намагається, він старається він молодець. Так, допущено багато помилок, багато ще потрібно зробити, багато з того, що потрібно було зробити, упущено. Але в принципі, я горджуся своїм президентом і тим, що він робить.

Він дійсно молодець, і я думаю, що мало хто на його місці зміг би впоратися з тією роботою, яку він виконує. Це справді великий обсяг роботи, величезні нерви, великі фізичні та моральні зусилля. Постійний тиск на президента видно навіть по його зовнішньому вигляду — він постарів на десятки років за ці п’ять років правління.

Додам, що те, що він не політик, насправді виявилося в плюс. Це добре, що він не дипломат і не політик, адже в умовах збереження держави це й не потрібно. Коли йдеться про захист нашої країни, важливо мати людину, яка може діяти рішуче та не обмежена традиційними політичними рамками. Це ще більше підкреслює чому його підхід виявився ефективним. Ось так мені здається.

Назад
Зверху Знизу