Інформація про те, що медиків переводять у штурмовики - правда!

Їбать

Сектант
Повідомлення
193
Репутація
638
Вподобайки
499
Бали
248
Без имени-1.jpg

Народна депутатка Ганна Скороход заявила про масове переведення медичних працівників, включно з лікарями, медсестрами та реабілітологами, на посади стрільців та до штурмових підрозділів. За її словами, це стосується не тільки медиків. До піхотних підрозділів переводять також інших спеціалістів, які раніше займалися забезпеченням чи логістикою. Про це вона розповіла в інтерв’ю "Радіо Свобода". Депутатка навела приклад свого знайомого реабілітолога, який навчався за кордоном, але був призначений на посаду стрільця на лінії фронту. Скороход додала, що таке явище вже стало поширеним.

"Це не тільки про вузьких спеціалістів і це не лише про медиків. Це дійсно правдива інформація. І до мене також безпосередньо зверталися медики, адже був наказ на переведення для тих, хто працює в частинах забезпечення, логістиці, рота охорони. Але, на жаль, ці переведення не стосуються цих людей. Переведення торкнулося звичайних лікарів, медсестер, реабілітологів, які аж ніяк не можуть стати піхотою. Адже у нас величезний дефіцит персоналу в госпіталях. І всім це відомо. Однак ми розуміємо, що є ще питання особистих відносин, коли людей просто ховають на певних посадах в ротах охорони замість того, щоб відправляти в бойові спеціальності в піхоту або в штурмовики. У нас відправляються лікарі. Але це стосується не тільки лікарів", - емоційно розповіла Скороход.

Нардепка додала, що таке рішення вже викликало занепокоєння серед медичної спільноти. Оскільки є гострий дефіцит кадрів у військових госпіталях. Скороход на уточнювальне питання журналіста про те, чи дійсно лікарів відправляють у штурмовики і ті буквально йдуть з автоматами в окоп, відповіла ствердно. "Дивіться, у мене знайомий є реабілітологом, який ще й проходив навчання за кордоном. Його перевели на посаду стрільця... Тобто він фактично перестав бути лікарем на війні", - додала Скороход. Нардепка розказала, що явище переведення лікарів у піхотні підрозділи можна назвати масовим. Майже чверть персоналу буде позбавлене вибору і змушене буде воювати, замість лікування.

"За наказом, це має бути певна кількість, до 20%. Ви можете побачити у Мар’яни Безуглої цей наказ. Це наказ Сирського.", - зауважила Скороход.

Народна депутатка Ганна Скороход заявила про масове переведення медичних працівників, включно з лікарями, медсестрами та реабілітологами, на посади стрільців та до штурмових підрозділів. За її словами, це стосується не тільки медиків. До піхотних підрозділів переводять також інших спеціалістів, які раніше займалися забезпеченням чи логістикою.
Какое-то враньё. Говорили, что можно самому выбирать подразделение или вообще пойти оператором дрона.:troll-(70):

Какое-то враньё. Говорили, что можно самому выбирать подразделение или вообще пойти оператором дрона.:troll-(70):
такой большой а в сказки веришь - рядовой в армии - никто и звать никак - тупо биоробот испольняющии приказы.

Замануха, дронщиков щас тоже в пихту переводят
Та я шарю, просто проигрываю с типов, которые изначально верили в эту лапшу.
Типа можно выбирать должность, зарплату и комплексные обеды с пузатки
Повідомлення об'єднано автоматично:

такой большой а в сказки веришь - рядовой в армии - никто и звать никак - тупо биоробот испольняющии приказы.
чит высше

чит высше
Азовцы пока все на своих должностях а вот рядовых пвошников всех в суммы кинули .

Это да. Если ты не офицер то любое твое перемещение по должностям-прирогатива командира части. В 1 день могут перевести. И потому смысла в рекрутинговых центраз нет от слова совсем

Никто не запрещает стать офицером

Это да. Если ты не офицер то любое твое перемещение по должностям-прирогатива командира части. В 1 день могут перевести. И потому смысла в рекрутинговых центраз нет от слова совсем

хоть бы прапорщиком написал ) Я так понял офицеры из кадетов делаютса - а туда поступают в 15 лет по сериалу )

Переглянути вкладення 55995

Народна депутатка Ганна Скороход заявила про масове переведення медичних працівників, включно з лікарями, медсестрами та реабілітологами, на посади стрільців та до штурмових підрозділів. За її словами, це стосується не тільки медиків. До піхотних підрозділів переводять також інших спеціалістів, які раніше займалися забезпеченням чи логістикою. Про це вона розповіла в інтерв’ю "Радіо Свобода". Депутатка навела приклад свого знайомого реабілітолога, який навчався за кордоном, але був призначений на посаду стрільця на лінії фронту. Скороход додала, що таке явище вже стало поширеним.

"Це не тільки про вузьких спеціалістів і це не лише про медиків. Це дійсно правдива інформація. І до мене також безпосередньо зверталися медики, адже був наказ на переведення для тих, хто працює в частинах забезпечення, логістиці, рота охорони. Але, на жаль, ці переведення не стосуються цих людей. Переведення торкнулося звичайних лікарів, медсестер, реабілітологів, які аж ніяк не можуть стати піхотою. Адже у нас величезний дефіцит персоналу в госпіталях. І всім це відомо. Однак ми розуміємо, що є ще питання особистих відносин, коли людей просто ховають на певних посадах в ротах охорони замість того, щоб відправляти в бойові спеціальності в піхоту або в штурмовики. У нас відправляються лікарі. Але це стосується не тільки лікарів", - емоційно розповіла Скороход.

Нардепка додала, що таке рішення вже викликало занепокоєння серед медичної спільноти. Оскільки є гострий дефіцит кадрів у військових госпіталях. Скороход на уточнювальне питання журналіста про те, чи дійсно лікарів відправляють у штурмовики і ті буквально йдуть з автоматами в окоп, відповіла ствердно. "Дивіться, у мене знайомий є реабілітологом, який ще й проходив навчання за кордоном. Його перевели на посаду стрільця... Тобто він фактично перестав бути лікарем на війні", - додала Скороход. Нардепка розказала, що явище переведення лікарів у піхотні підрозділи можна назвати масовим. Майже чверть персоналу буде позбавлене вибору і змушене буде воювати, замість лікування.

"За наказом, це має бути певна кількість, до 20%. Ви можете побачити у Мар’яни Безуглої цей наказ. Це наказ Сирського.", - зауважила Скороход.
А по теме данного поста.
Есть такая должность как стрелок-санитар. Он и стрелок, и медик отделения

хоть бы прапорщиком написал ) Я так понял офицеры из кадетов делаютса - а туда поступают в 15 лет по сериалу )
Офицер делается из рядового за 1,5 месяца учебки. Или при наличии вышки-почти сразу

песец как изменилась армия - когда я служил - потолок до чего мог дослужитса рядовой старшина если не ошибаюсь .

Помнится, что ты несколькими месяцами ранее (для верочки пол года скажем назад) — утверждал, что если человек сам добровольно приходит в тцк, то у него есть шанс занять позицию поудобней. Точную формулировку непомню. А тут оказывается, что и это не гарантия. Точнее, мне это изначально было понятно, просто зачем вводить в заблуждение людей с когнитивными нарушениями. Очень тяжким бременем может лечь преступление против свободы воли человека, а обман, то бишь введение в заблуждение им и является)

песец как изменилась армия - когда я служил - потолок до чего мог дослужитса рядовой старшина если не ошибаюсь .
Так без вышки по сути так и есть. Только сейчас куча новых должностей для сержантов. Типо в штабе и тд.
Помнится, что ты несколькими месяцами ранее (для верочки пол года скажем назад) — утверждал, что если человек сам добровольно приходит в тцк, то у него есть шанс занять позицию поудобней.
Конечно утверждал, и продолжу это делать. Этот шанс несравнимо больше, нежели после драки с военкоматом и поездки в бусике. Я говорил за подразделение(бригада/полк), а не за конкретную должность. При драках с тцк и тому подобном человек полюбому попадет в подразделение с приставкой штурмовой/штурмовая. А там любая должность не сахар. А при добровольном приходе есть шанс попасть в часть обеспечения, при наличии необходимых навыков и тд.
А тут оказывается, что и это не гарантия.
Так в том то и дело, я говорил за шанс, а не давал гарантию😅
то у него есть шанс занять позицию поудобней.

Очень тяжким бременем может лечь преступление против свободы воли человека, а обман, то бишь введение в заблуждение им и является)
Ну учитывая то что я служу с первых месяцев, то я считаю что тяжким бременем может лечь и трусоть, как и нежелание защитить свой дом(не путать со страной/властью).

Медик спрашивает медика.
– Медік, яка в тебе військова спеціальність?
– А в тебе, медік?
– Так краще й не питай.

Щас Трамп прийдет порядок наведет

Если ты не офицер то любое твое перемещение по должностям-прирогатива командира части.

Рекомендація ухилянту йти в офіцери під соусом що командир відділення не зможе перевести куди завгодно за 1 день це просто прекрасно -_-

Есть такая должность как стрелок-санитар. Он и стрелок, и медик отделения

Санітаром можна бути без освіти медика, він за свої дії майже не відповідає. Військовий медик це спец якого готувати треба 10+ років у якого база це військова освіта на яку накладається військова медична академія.

Розмова йде про інше - люди з медицинською базою, половина з яких вважає своє тіло просто сосудом для мозку, відправляються в учебку вчитися жити в окопі.

Рекомендація ухилянту йти в офіцери під соусом що командир відділення не зможе перевести куди завгодно за 1 день це просто прекрасно -_-
Где ты видишь рекомендации?
Я просто озвучиваю факты, которые многие могут не знать. Вдруг пригодится.
командир відділення
це молодший сержант, він узагалі нікого та нікуди не переводить

Где ты видишь рекомендации?
Я просто озвучиваю факты, которые многие могут не знать. Вдруг пригодится.
командир відділення це молодший сержант, він узагалі нікого та нікуди не переводить
А тебя когда переводят в штурмовики?

А тебя когда переводят в штурмовики?
А зачем меня переводить в штурмовики?

Військовий медик це спец якого готувати треба 10+ років у якого база це військова освіта на яку накладається військова медична академія.
Ти таких багато бачив? Я за 3 роки служби можу перерахувати на пальцях одної руки.
Більшість бойових медиків взводів/рот/батальойонів у кращому разі мають базову медичну освіту, та декілька "учебок". Якщо повезе то "учебки" будуть закордонні.
Про яку академію може йти мова

Назад
Зверху Знизу