Опача нахуй, здаровчіки маладьож,
в цьому тріпі я буду курити шишку сорту Gorilla Punch
від мого товариша А. Грибенко
labrc.name
Відправили зразу, стелс надзвичайно казирной, не стандартний, декільки слоїв, вакуумний і надійний, тут без питань
Всередині мене чекає ось така ото красота:

Товар надзвичайно файно пахне, рве нахуй як вакуум так і зіпи, просто пушка, так шо прям аж до костей прошибає, сама шишка цукрова, легко дробиться руками без присоби, чутка липне, бадиля\зерен немає
Тестер - 32 \ 190 \ 83в цьому тріпі я буду курити шишку сорту Gorilla Punch
від мого товариша А. Грибенко

Крамниця Анатолія Грибенка (Канабіс та Екстазі поштою) Для військових продуманий стелс‼️
Всім привіт :) Тривалий час я веду свій бізнес у телеграмі, але будучи активним користувачем Секти, вирішив що потрібно і тут розмістити свій магазинчик, однодумці тут є. Що я пропоную Вам? • Якісний канабіс, від різних гроверів, з якими працюю тривалий час. Свій товар ми не вирощуємо...

Відправили зразу, стелс надзвичайно казирной, не стандартний, декільки слоїв, вакуумний і надійний, тут без питань
Всередині мене чекає ось така ото красота:

Товар надзвичайно файно пахне, рве нахуй як вакуум так і зіпи, просто пушка, так шо прям аж до костей прошибає, сама шишка цукрова, легко дробиться руками без присоби, чутка липне, бадиля\зерен немає
Речовина - шш сорту
Gorilla Punch
Вага - 2г, все по чесномуДозування - 0.37
Толер - великий
Кростолер - гашиш, чутка алко, кокіч

Курнув карочє я братіки два плотних таких балона, дай бог їм щастя і здоровля, стаф горить з середньою швидкістю, навіть чутка скрипнуло під час горіння, дим густий і децл жовтуватий. Заходить доволі брутально, дим чуток аж занадто плотний, однак не гірчить, сильно дусить легені, починаю активно кашляти, зразу активно починає навалювати, аж чуток в очах потемніло, в общій картини проісходящєго, ситуація поступово креативно міняється
0–15
Навалило мене доволі таки потужно, до цього моменту двіж поступово прогресував, траекторія починає закручуватися, в голові туман і піздорван, в очах дим в небесах і зорі вокруг, стає хороше й спокійно на душі, насолоджуюсь звуком вітру і загальними враженнями від контакту з навколишнім середовищем, усі відчуття доволі підсилені
1-00
Кароче я на васточних вайбах, ловлю сігнал із вселенної, валяюсь, чілю і кайфую. Доволі таки потужно на ржач пробиває, постійна либа на лиці, доволі очевидне заліпалово, віки стають тяжкими, постійно чутка мружусь, наганяє на позитив, мислення стає креативним, починається натхнення, желаніє шото делать, однак все зводиться до привичного такого заліпалова, в яке я й успішно поринаю
2-00
Вальцує досі доводі таки порядно, впевнено тримає йопта, я таким двіжемпрям аж дуже задоволений. Реально казирний стаф, такий дньом з агньом знайти важко. Гребе іменно якісно, не можу виділити якоїсь конкретики, можу сказати що воно потужне і просвітлене. Ти відчуваєш себе адекватним, проте є деякі нюанси. Чутка починає на хавчик і курити, хоч я й не курю
2-30
Приблизно у ці моменти, а можливо й децл пізніше основні ефекти даного продукту по чуть-чуть почали слабшати. Слабшати не значить закінчуватись - ви самі знаєте що робити. Немає якогось розбитого стану, чи туману в голові опісля, натомість є бажання продовжити даний тріп, що відповідно й було оперативно зроблено. Наступна порція залетіла як галкін в пугачову, і конкретно так зробила мій вечір і його настрій

Висновки:
Єбєйший селлер з єбєйшими шишками. Гроверу кланяюсь в ноги, стаф іменно такий як він і повинен бути, з бідних рослин було витягнуто все абсолютно по максимуму для того шоб ви сі плотно накурили, мої маленькі дємони, як результат даної роботи - красота шишечного жанру, яскравий і довгий ефект, і все решта бонусами в нагрузку. Менеджмент, стелс і доставка - все по висшему класу. Карочє рекомендую даного селлера, шш просто єбейші
Манагер - 11\10
Доставка - 10\10
Стелс - 11\10
Органолептика - 9\10
ШШ - 10\10
Тривалість дії - 8\10
Доставка - 10\10
Стелс - 11\10
Органолептика - 9\10
ШШ - 10\10
Тривалість дії - 8\10
Останнє редагування: