Gandja:ua Шишки-Гашиш-Битые Опт.-Мини-Опт.

Трип на вайт рашн
Спасибо за пробу

Тестери не зобов'язані писати хвалебні тріп-репорти, але якщо ти записався на пробу і отримав її, то потрібно об'єктивно написати тріп-репорт без прекрас. Впевнений, що вибираєш чайку? Обмеження для чайок почали діяти, а незабаром історія статусів вказуватиметься у профілі і буде доступна для загального огляду
Тебя проигнорировали, да и изначально похуй человеку.

Кстати гаш мощный, а шишки нормальные - осьбенно за свою цену 180грн. Меня с ахуевшим толером нормально прикурило, скоро репорт на них тоже.

Останнє редагування:

Кстати гаш мощный, а шишки нормальные - осьбенно за свою цену 180грн. Меня с ахуевшим толером нормально прикурило, скоро репорт на них тоже.
Понятно, в таком случае выдаю cultura статус "чайка"

затестив ше мазар від даного селлера

Останнє редагування:
Продавец успешно прошел проверку!
Был оплачен раздел "Представительств" и внесен обязательный депозит в размере 500 $.
Контакты доступны к размещению!

Удачных продаж!

Ніхто нікого не ігнорив. Взяв паузу спочатку обдумати. Тріп майже написаний. Знаю, що час минув.
Неочікувано навалилось обставин. Якийсь текст точно опублікую, в незалежності від того чайка я чи ні.

Стосовно ж якості тутешнього товару я і не сумнівавсь від тебе чи тобі подібного прочитати щось інше.
Якщо в майбутньому маєш намір адресно щось озвучити - роби так 044RR

Хочу написали відгук на трім від Ganja ua
Велике дякую адміну за те що увійшов в положення, бо я попав в дтп і розклався трохи
Посилку забрав друг і тільки учора вона попала мені в руки
Посилка прийшла не погано, вакуум все як має бути.
Трім - що хочу сказати про саму травку, скурив зразу 3 напаса
І згадав 2018 рік той план коробками Шось схоже, не сильно гірка не душить що дуже добре.
Через хв 10 наміняло не погано, так як я півтори тижня не курив, то наміняло.
Що хочу сказати за таку ціну, 1кг 6000к то треба забирати не думаючи
Оператор 10/10
Стелс 10/10
Трім 7/10
1000001890.jpg

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу