Хмельницька область - ніКомусь сьогодні відключали світло?
Я по сусідству, але мені якогось бена так. То сиджу і думаю: це через те, що кацапи почали злитися за Курськ і нові обстріли масовані, чи то просто наші знову хочуть тарифи підвищити.Хмельницька область - ні
І другий і перший варіанти не віють позитивом..Я по сусідству, але мені якогось бена так. То сиджу і думаю: це через те, що кацапи почали злитися за Курськ і нові обстріли масовані, чи то просто наші знову хочуть тарифи підвищити.
Тернопільська ніКомусь сьогодні відключали світло?
Ну та. І чекати чогось кращого не виходить поки. Хіба техногенний апокаліпсис, або кліматична аномалія.І другий і перший варіанти не віють позитивом..
Ну таНу та. І чекати чогось кращого не виходить поки. Хіба техногенний апокаліпсис, або кліматична аномалія.
Найкращий вихід з цієї ситуаціїНу та. І чекати чогось кращого не виходить поки. Хіба техногенний апокаліпсис, або кліматична аномалія.
Бо ж ніби 30 днів почти прошло а почти ничо не сталось(Та ніби йде. Саппорт щось довго не заходить
Які 30? Прошло ровно 17 дней, из них штук 7 покрутили или даже большеБо ж ніби 30 днів почти прошло а почти ничо не сталось(
А когда крутили я не виделЯкі 30? Прошло ровно 17 дней, из них штук 7 покрутили или даже больше
А G-LAB зайдет позже я так понял, опер говорит пока нет возможности![]()
Последний раз был привнот.А когда крутили я не видел
Аг окей спс за ответ)Последний раз был привнот.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.