Я хз) я хотів собі драгоманова взяв, а там пізда піздарі) ну тіпа це халява виграв в них два грами в чорну п'ятницю. Закинули в бота 730 грн. Трохі по жлобскі, я б кидав суму щоб вистачало на 1 + 1 наприклад. Треба було ще 50 грн докинути щоб взяти клад, тепер 80, через тиждень поки покладуть десь поближче походу доведеться докидати 100Хороши предложение, но только не от этого жлоба, пишет crystal candy400грн и ложит старую парашу
Ооо, так ты тоже попался на такую уловку!)Я хз) я хотів собі драгоманова взяв, а там пізда піздарі) ну тіпа це халява виграв в них два грами в чорну п'ятницю. Закинули в бота 730 грн. Трохі по жлобскі, я б кидав суму щоб вистачало на 1 + 1 наприклад. Треба було ще 50 грн докинути щоб взяти клад, тепер 80, через тиждень поки покладуть десь поближче походу доведеться докидати 100
Вот такое же, участвовал у него в чате конкурс история про незабываемый накур, занял первое, нормально текста написал голосовым вводом, а эта падла специально 2не ложит чтоб доплачивали еще за1 во время конкурсаЗакинули в бота 730 грн. Трохі по жлобскі, я б кидав суму щоб вистачало на 1 + 1 наприклад. Треба було ще 50 грн докинути щоб взяти клад, тепер 80
Кладик снят, все гуд, еще раз спасибо огромное!Сорт Grandmommy
Локація - лівий берег,
озера мартишів-небреж (м.Позняки-Осокорки)
Бажаючі вписатись в авантюру - заявочки плиз в темі.
Может нажо что то менять. Выходит ты сам выбрал такую судьбувписався б, а то заєбали вже ненаходи, 10 нн з 11 кладів нахуй, може хоч в цей раз пощастить)
Та то сечка, зато сработала на ура)Может нажо что то менять. Выходит ты сам выбрал такую судьбу
красавчік бро меценат уважаю тільки репу поставить не можу покашо тобі)Сорт Grandmommy
Локація - лівий берег,
Ой та ладно)красавчік бро меценат уважаю тільки репу поставить не можу покашо тобі)
Как развивается ситуация ?)Да это пиздец, он дальше мне доказывает что он не забирал посылку, завтра будет забирать пишет. Но что то я очень сомневаюсь что он её заберёт, придумает новую отмазку
Повідомлення об'єднано автоматично:
Я 3 г злив в унітаз вчора цього мефа
Удивительно как терпеливо человек относится к тому что на почте солька лежит ))
ты явно супер хейтерОоо, так ты тоже попался на такую уловку!)
Вот такое же, участвовал у него в чате конкурс история про незабываемый накур, занял первое, нормально текста написал голосовым вводом, а эта падла специально 2не ложит чтоб доплачивали еще за1 во время конкурса
И мне докидывать не хотел, хоть и покупки были
Повідомлення об'єднано автоматично:
Не пиарьте этого еблана, пшел он впизду
Ты явно с рыгалайзераты явно супер хейтер
Это где так, чувак?вписався б, а то заєбали вже ненаходи, 10 нн з 11 кладів нахуй, може хоч в цей раз пощастить)
тип топ, смокед шопЭто где так, чувак?
Жесть
АааахххахаСорт Grandmommy
Локація - лівий берег,
ДавайтеАааахххаха
Та нуДавайте
Ну так ну
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.